Breukelen, 6 maart 2017 Xerox is met partners aanwezig op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign van 14-16 maart in Gorinchem. Xerox laat met haar grafische partners de laatste stand van hun technologie en workflow oplossingen zien. De partners zijn: Document Concepts, PrinterXpert, Rotagraphic, XA en Xtandit.

Antalis verzorgt alle substraten tijdens de beurs.

Xerox standnummer is E.109.

Voor beursopening houdt Xerox een workshop: Hoe kan een (grafisch) business plan slagen? Dharminder Biharie van Xerox leidt deze workshop die elke beursdag van 12.00 uur tot 13.00 uur duurt, zodat aanwezigen meteen door naar de beurs kunnen die dan net de deuren opent. Voor meer informatie of aanmelding klik hier

Het thema van de stand is ‘Set the page free’. Dit geeft het nieuwe Xerox weer voor analoge & digitale documenten; werken waar en wanneer je wilt en met welk device. Het geeft ook de mogelijkheden weer voor snelle communicatie, personalisatie, apps, veiligheid, talen en mensvriendelijk ontwerp.

De bekende barista voor een smaakvolle latte, espresso of persoonlijke cappuccino is dit keer ook weer onderdeel van de stand van Xerox.

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen. We begrijpen wat de kern van hun werk is – en alle vormen die dit kan aannemen. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. Kantoor en onderweg. Persoonlijk en sociaal. Elke dag over de hele wereld – in meer dan 160 landen – navigeren onze technologie, software en mensen succesvol tussen deze kruisingen. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen. Voor meer informatie bezoek ons op www.xerox.nl.

XEROX® en XEROX, zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.