Breukelen, 20 januari 2014 – Met de lancering van Xerox SMART Centre (Sales, Marketing, Analysis, Research en Training) hebben channelpartners nu toegang tot diverse tools en materialen op het gebied van marketing, sales en training. Deze gratis website, toegankelijk vanaf elk device, is de nieuwste businesstool van Xerox. Channelpartners worden hiermee ondersteund om meer prospects te bereiken en de verkoop te stimuleren. Bovendien is alle branche-informatie nu op één plek te vinden.

Wilco van Bezooijen, Country General Manager ECG bij Xerox: “Het SMART Centre is bedoeld als tool waarmee salesmedewerkers concurrentieanalyses kunnen uitvoeren en promotiemateriaal kunnen ontwikkelen. Hiermee wordt informatie aan onze partners sneller ontsloten en kunnen zij hun eindgebruikers sneller van dienst zijn.”

Het SMART Centre is wereldwijd beschikbaar in 22 talen, waaronder in het Nederlands. Het biedt Xerox channelpartners de mogelijkheid om:

  • met interactieve tools de juiste productmix voor klanten te bepalen;
  • spotten van nieuwe kansen met salestools;
  • voorstellen op maat te ontwikkelen aan de hand van geïntegreerde marketingtools;
  • het inwerktraject te vereenvoudigen met interactieve trainingsmodules;
  • conversaties op social media over de markt te volgen met RSS-feeds, nieuwsbrieven, tweets en video’s;
  • door het responsive design makkelijk toegang te krijgen tot de content vanaf elke desktopbrowser, tablet of smartphone.

Nieuwe website voor partnerwerving
Naast het SMART Centre heeft Xerox een nieuwe website gelanceerd voor potentiële partners: Partner met Xerox. Bedrijven die interesse hebben in een partnership met Xerox kunnen aan de hand van hun businessmodel het channelpartnership programma vinden dat het beste aansluit bij hun business. Xerox kan helpen bij het vinden van nieuwe, winstgevende aanpakken. Door Xerox technologie en managed print te combineren met hun eigen unieke oplossingen kunnen partners hun klanten helpen door medewerkers op kantoor hun werk makkelijker te laten uitvoeren.

Bijschrift bij afbeelding: Infographic met tips voor snellere salesproductiviteit


-xxx-

 

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.