Breukelen, 8 juni 2015 – Xtandit, de grootste partner van Xerox in Nederland, is benoemd tot Platinum Partner. Xtandit heeft als enige Xerox partner in Nederland ruimschoots voldaan aan de criteria die worden gehanteerd voor het toekennen van deze status. De business partner van Xerox bewijst zich niet alleen keer op keer als Managed Print Services expert, maar ziet het delen van kennis ook als een van de kerntaken. Zo opende Xtandit een Experience Center die bezoekers de voordelen van MPS, office printers en grafische machines, op een interactieve manier laat ervaren. Als Platinum Partner krijgt Xtandit toegang tot extra business development tools, heeft regelmatig ontmoetingen met internationale leiders van Xerox en kan als eerste gebruikmaken van de nieuwste Xerox innovaties. Platinum Partners kunnen dit gebruiken voor strategische besluitvorming.

“We zijn trots dat we ons partnership naar het volgende level hebben gebracht en het voelt als een bevestiging van onze sterke relatie met Xerox”, aldus Edwin Jongsma, commercieel directeur bij Xtandit. “Daarnaast laat het zien dat we met onze dienstverlening de juiste weg zijn ingeslagen, door extra focus aan te brengen op het ontzorgen van de klanten, of het nu gaat om grafische ondernemingen of zakelijke dienstverleners. Het Platinum Partnership wordt ook nog versterkt door ons lidmaatschap van de Xerox European MPS advisory council. Dit lidmaatschap biedt ons de mogelijkheid proactief mee te denken met het beleid van Xerox en nieuwe proposities, waardoor onze klanten hiervan als eerste in Nederland kunnen profiteren.”

Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channel Group van Xerox Nederland: “Xtandit voldoet ruim aan alle voorwaarden die het Platinum predicaat met zich meebrengt. Naast de kwalitatieve en kwantitatieve eisen die het Xerox Global Partner Programma aan de Platinum Partner status stelt, hebben we een goede relatie die altijd inzet op maximale klanttevredenheid en continuïteit.”