Breukelen, 23 april 2014 – Xerox heeft Peter Held (45) benoemd tot Strategic Alliances Manager voor de business unit Large Enterprise Operations in Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het lokale succes van verschillende Xerox-programma’s, waaronder het Xerox NextGeneration MPS-programma. Hiertoe behoren ook activiteiten voor het partner solution-programma voor MPS, waarmee Xerox haar alliance partners helpt hun omzet en winst te vergroten door Xerox-technologie en -services te koppelen aan hun eigen unieke oplossingen. Xerox is marktleider op het gebied van Managed Print Services*.

 

De afgelopen zes jaar droeg Peter Held in verschillende leidinggevende rollen bij aan de groei die Xerox in de desktop printing-markt heeft doorgemaakt. Zijn benoeming tot Strategic Alliances Manager is een volgende stap in een succesvolle carrière als sales professional binnen de IT-branche. Zo werkte hij voor zijn overstap naar Xerox onder andere als salesmanager bij IBM en Compuware. 

 

De rol van Peter Held zal worden overgenomen door Peter Visser (47), die benoemd is tot Regional Manager Benelux van de European Reseller & Supplies Group. Peter Visser zal ook het XSS-programma verder uitrollen. Hij is de afgelopen drie jaar werkzaam geweest als Supplies Account Manager in de Benelux, waar hij de bestaande infrastructuur voor printbenodigdheden heeft geoptimaliseerd. Dit heeft ertoe geleid dat er meer supplies via de door Xerox geautoriseerde distributeurs werden ingekocht.

 

* Xerox is door Gartner, IDC en Forrester als marktleider benoemd op het gebied van Managed Print Services.

 

-xxx-

 

Bijschrift bij foto:
Peter Held, Strategic Alliances Manager bij Xerox