Breukelen, 7 juni 2017Fluor B.V., een toonaangevend bedrijf op het gebied van engineering, procurement, constructie, maintenance en projectmanagement, heeft ervoor gekozen om haar printdiensten onder te brengen bij Xerox.

Na een intensieve tender, waarbij voortdurende innovatie en flexibiliteit belangrijke aspecten waren, heeft Fluor besloten om al haar decentrale printvoorzieningen, centrale reprodiensten, grafische vormgeving en postkameractiviteiten onder te brengen bij Xerox. Daarnaast zijn ook de betreffende medewerkers overgenomen door Xerox.

“Wij waren op zoek naar een flexibele partner die voortdurend werkt aan innovatie. Xerox voldoet aan deze aspecten en dit is nu al goed merkbaar,” zegt Raymond Heerschop, IT & Facility Manager bij Fluor. “Het printen bij iedere willekeurige printer, scan-to-email en Mobile Print (het printen via een mobile device (tablet/laptop) is erg positief ontvangen door niet alleen onze medewerkers maar ook door onze gasten. Daarnaast is ook de overgang naar Xerox-apparatuur naadloos verlopen.”

“Na 12 jaar met veel plezier te hebben samengewerkt met een andere leverancier, leek het ons goed om een tender uit te schrijven en alle mogelijkheden opnieuw in kaart te brengen. Xerox heeft gedurende de tender laten zien dat het bedrijf zeer veel waarde hecht aan het flexibel ondersteunen van zijn partners,” aldus Jeroen van Baekel, Director Office Services bij Fluor. “Daarnaast zijn we onder de indruk van hun passie om voortdurend bezig te zijn met innovatie en toonaangevende productontwikkeling.”

 

-XXX-

Over Xerox
Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen. We begrijpen wat de kern van hun werk is – en alle vormen die dit kan aannemen. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. Kantoor en onderweg. Persoonlijk en sociaal. Elke dag over de hele wereld – in meer dan 160 landen – navigeren onze technologie, software en mensen succesvol tussen deze kruisingen. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen. Voor meer informatie bezoek ons op www.xerox.nl.