Breukelen, 7 november 2016 – PCI Nederland, een van de grootste multibrand resellers van kantoorapparatuur, workflowoplossingen en productieprinters, is nu een business partner van Xerox. Deze nieuwe samenwerking richt zich op de (entry) production printermarkt. Als business partner van Xerox zal PCI Nederland het professional printportfolio gaan inzetten voor de kleine tot middelgrote grafimediabedrijven en bedrijfsrepro-afdelingen. Dankzij het uitgebreide aanbod aan producten is PCI in staat om beter aan de wensen van de klant te voldoen.

Eric Anderson, Directeur Marketing bij PCI: “We hebben gekeken naar de markt en voor Xerox gekozen naast onze huidige leveranciers vanwege hun kwalitatief hoogwaardige producten, indirecte verkoopstrategie en hun betrokkenheid gericht op samenwerking op de lange termijn. Onze verkopers worden nu getraind om de nieuwe apparatuur, zoals de Xerox C60 en de Versant 80 en 2100, grondig te leren kennen en onze (potentiële) klanten goed te adviseren.”

Wilco van Bezooijen, Directeur European Channels Group bij Xerox: “Ik ben er trots op dat PCI heeft gekozen om een partnership aan te gaan met Xerox. Mede door de aanhoudende consolidatie van aanbieders op onze markt is de samenwerking met een bedrijf als PCI voor ons een belangrijke stap. Hiermee behalen wij een substantiële groei van ons indirecte verkoopkanaal en kunnen we het MKB nóg beter bedienen.”

Bijschrift bij afbeelding: Links schudt Diego Hervas, President European Channels Group bij Xerox de hand van Eric Anderson, Directeur Marketing en Strategie van PCI. Daarnaast schudt Wilco van Bezooijen, Directeur European Channels Group bij Xerox, de hand van Jean-Louis van Aerle, Commercieel Directeur van PCI.

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® en zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.