Breukelen, 17 december 2014 – Tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off heeft Xerox drie partners beloond met de Partner of The Year Award in verschillende categorieën. KNNS Business Solutions is uitgeroepen tot Business Partner of The Year. Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft de XPPS Partner of The Year Award in ontvangst mogen nemen en OSN mag zich Multibrand Partner of The Year noemen.

KNNS Business Solutions heeft na de fusie met NMA ICT haar propositie compleet aangepast. De organisatie onderscheidt zich nu met een uniek aanbod binnen de printmarkt. Met onder andere hosted IT-oplossingen, VOIP, cloud services en print, scan en workflow solutions kan KNNS haar klanten een single point of contact concept aanbieden. Hierbij vormen flexibiliteit, schaalbaarheid en ontzorging de kern van het aanbod. Op basis van een “pay per use” concept is hiermee tevens een kraakheldere en transparante samenwerking gestart. Dit vernieuwde business model van KNNS getuigt van ondernemerschap, lef, visie en inzicht in de wensen van de eindgebruikers op lange termijn.

Xtandit heeft voor hun Managed Print Services (MPS) een eigen level 1 helpdesk en is een van de Europese koplopers op het gebied van Xerox Partner Print Services (XPPS). De expertise van de organisatie komt dan ook goed van pas in de Europese XPPS Council, waar de directie zitting heeft. Tevens heeft de organisatie al meerdere malen internationale erkenning gekregen voor hun prestaties op het vlak van MPS.
 

OSN mag zich, ondanks de recentelijk getekende samenwerkingsovereenkomst in mei dit jaar, al Multibrand Partner of The Year noemen. OSN is door de intensieve samenwerking met Xerox sterk uit de startblokken gekomen. De eerste resultaten die gezamenlijk zijn behaald zijn dan ook zeer bemoedigend. OSN bewerkt een klantsegment waar de meeste andere partners van Xerox geen toegang tot hebben. Vanuit beide partijen is er de overtuiging om het succes verder uit te dragen.

Wilco van Bezooijen, Xerox directeur European Channel Group: “Onze partners zijn loyaal en enorm gedreven. Wij vinden het dan ook belangrijk om ieder jaar onze waardering te uiten. Door het combineren van Xerox-technologie en -diensten met hun eigen vorm van dienstverlening helpen zij hun klanten het werk gemakkelijker te maken en zijn zij in staat nieuwe omzetbronnen aan te boren.”

Bijschrift bij afbeelding: Xerox Partner of The Year Awards

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.