Breukelen, 9 juni 2016 – Xerox heeft tijdens het 2016 Xerox Global Forum 18 partners bekroond met een Best-of-the-Best Award. De awards zijn uitgereikt in zes verschillende categorieën: boeken, direct mail/marketing, verpakking, fotografie, zelfpromotie en transactie. Een drietal Nederlandse Xerox Premier Partner leden, Jubels, Hollandridderkerk en De Budelse, zijn hierbij in de prijzen gevallen of hebben een eervolle vermelding gekregen vanwege hun vernieuwende oplossingen. De Best-of-the-Best Awards zijn een blijk van erkenning voor de meest innovatieve en best presterende toepassingen die met de digitale technologie van Xerox voor productiedruk zijn gerealiseerd door leden van het Xerox Premier Partners Global Network.

De winnaars werden anoniem beoordeeld door een jury van vier onafhankelijke branche-experts: Barb Pellow, group director bij InfoTrends, Michael Seidl, hoofdredacteur bij Print & Publishing Europe, David Spencer, bestuursvoorzitter/CEO bij Spencer Labs en Mark Vruno, redacteur bij Printing News. Er werden in totaal 91 inzendingen ontvangen van bedrijven uit 20 landen. Met gepersonaliseerde verpakkingen won het Engelse Printagraph the Best-of-Show Award.

Innovatie van Nederlandse bodem
Jubels heeft een onderscheidend design en format ontwikkeld voor het boek ‘It Takes My Mind Off Things’ van fotograaf Robin Butter. Hiermee heeft Jubels de tweede plaats verworven in de categorie foto. Hollandridderkerk heeft een Best-of-the-Best Award ontvangen in de categorie direct mail/marketing. Hollandridderkerk heeft voor Lexus een gepersonaliseerde brochure ontwikkeld, het ‘MyNextLexus’ 1-to-1 magazine. Tot slot heeft De Budelse meerdere eervolle vermeldingen gekregen in de categorieën verpakking en zelfpromotie. De Budelse heeft de verpakking voor Sjankara Cosmetics ontworpen en ook de ontwerpen van haar eigen ‘goodies’ vielen in de smaak bij de jury.

“De leden van ons Global Premier Partner Network zijn uiterst innovatieve en vooruitziende digitale drukkers”, aldus Andrew Copley, bestuursvoorzitter van de Global Graphic Communications Operations-divisie van Xerox Corporation. “De winnaars laten zien waar de branche toe in staat is en hoe innovatie de reikwijdte van grafimediabedrijven kan vergroten.”

Andere winnaars van de Best-of-the-Best Awards zijn:

Boeken

1e - Serbin Print Marketing & Publishing, Verenigde Staten

2e - Isuccess DigiPress Pte. Ltd., Singapore

3e - Renessanse Media AS, Noorwegen

Eervolle vermelding (EV)

EV - Impresso Gráfica, Peru

EV - Jubels BV, Nederland

Direct Mail/Marketing

1e - Dupliprint, Frankrijk

2e - Hollandridderkerk, Nederland

3e - Pazazz, Canada

EV - Novoprint, Spanje

EV - Orangebox, Nieuw-Zeeland

Verpakking

1e - PackageMedia Oy, Finland

2e - M.I.W. Group Co., Ltd., Thailand

3e - APIX Co., Ltd., Japan

EV - De Budelse BV, Nederland

EV - Taylor Printing Group Inc., Canada

Fotografie

1e - Artes Graficas Integradas, Argentinië

2e - Jubels BV, Nederland

3e - Yamazen Communications Co., Ltd., Japan

EV - Jubels BV, Nederland

EV - Serbin Print Marketing & Publishing, Verenigde Staten

Zelfpromotie

1e - Pazazz, Canada

2e - Esmark Finch, Ierland

3e - WAM Interactive Information Inc., Canada

EV - Isuccess DigiPress Pte Ltd., Singapore

EV - De Budelse BV, Nederland

EV - DST Systems, Inc., Verenigd Koninkrijk

Transactie

1e - Telemail, Spanje

2e - Latcham Direct, Verenigd Koninkrijk

3e - Apex Revenue Technologies, Verenigde Staten

EV - Cathedral Corporation, Verenigde Staten

Bijschrift bij afbeeldingen: Hollandridderkerk en Jubels met een Best-of-the-Best Award.

-xxx-


Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met de expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en kennis van wat gebruikers willen, verbetert Xerox de workflow en wordt productiviteit, efficiëntie en personalisering versterkt. De medewerkers creëren in 180 landen betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor Xerox-klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen, een business proces outsourcing bedrijf en een document technology bedrijf. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.