Breukelen, 9 april 2013 – Verhagen Grafische Media, een full-service grafimediabedrijf met vestigingen in Eindhoven en Helmond, heeft geïnvesteerd in een Xerox Colour 1000 om drukwerk van hogere kwaliteit te kunnen leveren. Deze digitale kleurenpers is een aanvulling op de twee Xerox 700’s die Verhagen al in gebruik heeft. De Xerox 1000 kalibreert tijdens de opdracht continu, zodat de eerste en laatste afdruk exact dezelfde hoge kwaliteit hebben. De pers kan grammages aan tot 350 gr/m2 en zorgt bovendien voor een hogere productiviteit. Document House Group is verantwoordelijk voor de verkoop en implementatie van de apparatuur.

Arjan Verhagen, directeur Verhagen Grafische Media: “Om ons te kunnen blijven onderscheiden in de markt, willen we dat onze digitale afdrukken nauwelijks te onderscheiden zijn van echt drukwerk. Met de Xerox Colour 1000 slagen we daar in en produceren we in kortere runs meerdere kleinere oplages. Daarnaast spelen we in op de groeiende vraag naar gepersonaliseerd drukwerk met onze portal KompasWeb. Klanten kunnen via deze portal hun eigen producten opmaken en afdrukken op bijvoorbeeld stickermateriaal, bankpost of MC-papier. We werken al langer samen met Document House Group, omdat ze altijd garant staan voor kwaliteit en met ons meedenken om onze dienstverlening continu te verbeteren.”

Document House Group is concessionaire van Xerox met vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven, Heerhugowaard, Maastricht en Zwolle. Document House Group voert het gehele productportfolio van Xerox en biedt klanten tevens werkplekbeheer en diverse softwareoplossingen om de efficiency van de documentenstroom te verhogen en de daarbij behorende kosten te verlagen.

 

-xxx-

 

 

Bijschrift bij afbeelding
Xerox 1000 met operator bij Verhagen Grafische Media

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.