Breukelen, 13 februari 2013 – De Haske, onderdeel van Hal Leonard Corporation, de grootste uitgeverij van bladmuziek ter wereld, heeft geïnvesteerd in een Xerox iGen4. Met deze digitale kleurenpers is De Haske in staat concurrentievoordeel te behalen door snel en op hoog volume  te voldoen aan de toenemende vraag naar bladmuziek in kleur. De eigen catalogus van De Haske omvat ruim 10.000 titels, waaronder blaas- en strijkmuziek, klassieke muziek, dvd’s en cd’s. De Haske kan haar klanten bovendien bijzondere klassieke bladmuziek aanbieden dankzij afspraken over exclusieve afdrukrechten met Universal Music Publishing Classical.

Garmt van der Veen, Managing Director bij De Haske: “Wij merken dat onze klanten een steeds gevarieerder aanbod aan titels bestellen en deze ook steeds sneller geleverd willen hebben. Ons moederbedrijf in Amerika werkt al jaren met Xerox als een betrouwbare partner op het gebied van digitaal printen en ook voor ons kwam Xerox wat betreft partnership, prijs- en kwaliteitsverhouding het beste uit de bus. Wij verwachten ons met deze iGen4 nog beter te kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: onze klanten muzikaal verrassen, meer opdrachten produceren en de groei van onze dienstverlening.”

“Voor De Haske is het erg belangrijk onderscheidend te blijven in de nichemarkt van de bladmuziek”, aldus Marcel Martens, General Manager Graphic Communications bij Xerox. “Wij hebben als doel om bedrijven te laten profiteren van de voordelen van digitaal productieprinten en de iGen4 is met haar snelheid en kwaliteit de juiste machine voor deze klant.”

 

-xxx-

 

Over De Haske
De Haske werd in 1983 opgericht en is sinds 2008 onderdeel van Hal Leonard Corporation, de grootste uitgeverij van bladmuziek ter wereld. De catalogus van De Haske Hal Leonard omvat ruim 10.000 titels, inclusief de verschillende labels. Naast een van de bekendste blaasmuziekcatalogi ter wereld, behoren play-along-uitgaven, religieuze muziek, kerstmuziek en klassiek getinte uitgaven voor een breed palet van blaas- en strijkinstrumenten tot de bestsellers van de uitgeverij. Het hoofdkantoor van De Haske Hal Leonard bevindt zich in Heerenveen, andere vestigingen staan in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, en Zwitserland. Kijk voor meer informatie op www.dehaske.com.

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.