Breukelen, 30 juni 2011 – Total Mail Service (TMS) in Almere investeerde in mei in een Xerox Colour 1000 Pers en twee Xerox 4127 zwart-wit copier/printers. Na een maand is al een verdubbeling zichtbaar in het aantal kleurenprints.
 
TMS Directeur Astrid Coster: “We maakten de laatste jaren een gestage groei door, maar sinds de vervanging van onze kleurenprinter door dit paradepaardje boren we nieuwe markten aan. De mogelijkheden voor offsetmigratie en het kunnen voldoen aan de vraag naar kortere doorlooptijden dragen daar concreet aan bij. Ook de vijfde, transparante toner biedt nieuwe, creatieve mogelijkheden voor ons.”
 
Bij TMS staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van milieuvriendelijke folies en gerecyclede opvulmaterialen. Ook de EA eco-toner van deze nieuwe printer is voor TMS een pre.
 
“We zijn al langer klant van Xerox en beschikken over drie Nuvera’s voor het zwart-wit werk en een Xerox 700. We hebben nu opnieuw voor Xerox gekozen”, vertelt Coster. “Niet alleen vanwege de kwaliteit van de afdruk die de machines leveren, maar zeker ook vanwege hun betrouwbaarheid als dienstverlener.”
 
TMS is een full service provider en heeft onder andere opleiders, accountants en uitgeverijen in haar klantenkring, waarvoor ze naast repro- ook postkameractiviteiten verricht alsmede opslagcapaciteit (3500 palletplaatsen) biedt.
 
Bekijk de video waarin Astrid Coster van TMS haar investeringen verder toelicht.
 
-xxx-
 
Bijschrift bij afbeelding
Astrid Coster van TMS bij de Xerox Colour 1000 Pers.
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl