Breukelen, 18 november 2013 – Printbedrijf Scholtus Document Services heeft geïnvesteerd in twee Xerox J75 kleurenpersen om met consistente kleurenkwaliteit hogere volumes te kunnen produceren. Dankzij de unieke ingebouwde fotospectraalmeter kunnen ingewikkelde handelingen rond het kleurbeheer automatisch uitgevoerd worden. De machines kunnen grammages aan tot 300 gr/m2 met een snelheid van 76 pagina's per minuut (ppm) en een afdrukresolutie van 2400x2400 dpi. Xerox partner Xtandit was verantwoordelijk voor de verkoop en implementatie van de machines.

Scholtus Document Services biedt haar klanten een uitgebreid portfolio aan producten, van technische tekeningen, brochures en rolbanners, tot gepersonaliseerde materialen. De organisatie is flink in beweging en de vraag naar hogere volumes nam toe. Tegelijkertijd wilde het bedrijf kostenefficiënter gaan werken. Sander Scholtus, eigenaar van Scholtus Document Services: “De twee Xerox J75 productieprinters pasten daarom precies in ons plaatje. Dankzij deze printers kunnen we sneller en flexibeler reageren op de wensen van onze klanten. Vroeger hadden we aparte machines voor verschillende toepassingen, maar nu kunnen we een breed palet aan documenten produceren op één machine. Wij hebben als familiebedrijf jarenlange ervaring met de printers van Xerox en we zien dat ze altijd voorlopen op andere leveranciers. Wij zijn als printbedrijf ook altijd op zoek naar vernieuwing voor onze klanten en daarom past het diensten- en productportfolio van Xerox perfect bij die van ons. Met deze J75’s zijn wij klaar voor de toekomst.”

Wilco van Bezooijen, General Manager European Channel Group bij Xerox in Nederland: “Wij hebben met onze partners, waaronder Xtandit, een sterke focus op het MKB en zijn altijd bezig om grafische ondernemers te helpen met de groei van hun dienstverlening. Niet alleen door meer opdrachten te kunnen produceren, maar ook door klanten te verrassen en constant innovatief te blijven. De Xerox J75 draagt effectief bij aan deze innovatie.”

 

-xxx-

Bijschrift bij afbeelding
Dwarsdoorsnede van de Xerox J75 kleurenpers

Over Scholtus Document Services

Scholtus Document Services is een kopieer- en printbedrijf in Bergen op Zoom. Al meer dan 25 jaar zijn zij de spil in de documentenstroom van veel bedrijven en particulieren in Bergen op Zoom en ver daar buiten. Van visitekaartje tot lesmateriaal, van canvasdoek tot rolbanner, van flyer tot brochure, Scholtus Document Services levert een breed diensten- en productportfolio. Kijk voor meer informatie op: http://www.printservicesds.nl

Over Xerox

Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.