Breukelen, 7 augustus 2012 – Xerox heeft een partnership gesloten met Q-doc, multi-brand leverancier en dienstverlener op het gebied van kopieer- en printapparatuur. Q-doc is een specialist in Document Solutions en richt zich vooral op het MKB. Deze samenwerking past precies in de strategie van Xerox om haar productportfolio sterker te manifesteren in de MKB-markt. Door het partnership kan Q-doc haar klanten een aantrekkelijker productportfolio aan hardware, software en services bieden, en daarmee nog beter van dienst zijn.
 
Mohamed Akabbouz, oprichter en eigenaar van Q-doc: “Met Q-doc maken wij het verschil door juist ook ná de deal onze klanten te ontzorgen. Vooral in het MKB is dat van groot belang en gebeurt dat lang niet altijd. Voor onze klanten is deze samenwerking interessant, omdat ze nu ook over het bekende en betrouwbare aanbod van Xerox-producten kunnen beschikken, met de service, flexibiliteit en betrokkenheid van een lokaal denkende organisatie. Naast de producten leveren we nu ook Managed Print Services van Xerox, waarmee we, ongeacht het merk printers, het beheer van een printerpark overnemen en klanten zo geheel ontzorgen. Bovendien profileren we ons nu naast kantooromgevingen ook meer in de grafische sector.”

“Wij hebben gekozen voor Q-doc als partner, omdat zij net als wij de behoeften van het MKB begrijpen en daarop inspelen met Xerox hardware, services en solutions, waardoor hun klanten zich op hun core business kunnen richten”, zegt Hans de Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “We zijn dan ook erg tevreden dat we het jonge en ambitieuze Q-doc binnen ons partnernetwerk mogen verwelkomen.”
 
-xxx-

Over Q-doc
Q-doc is een leverancier van kopieer- en printapparatuur. Q-doc biedt een totaalconcept voor zowel hardware als software. Belangrijke peilers hierbij zijn flexibiliteit, persoonlijke benadering en betrokkenheid. Q-doc is volledig (merk)onafhankelijk en biedt een breed merkscala van apparatuur en software aan. Door een eigentijdse kijk op printen, scannen, kopiëren en faxen en slimme softwareoplossingen helpt Q-doc bedrijfsprocessen drastisch te vergemakkelijken. Bovendien zorgen deze oplossingen meestal voor een forse kostenbesparing. Meer informatie over Q-doc is te vinden op www.q-doc.nl.

Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl