Breukelen, 16 januari 2012 – Perfect Groep, specialist op het gebied van print & mail, databasemanagement en (e-)fulfilment in Schiedam, heeft haar printerpark vervangen en uitgebreid met vier nieuwe Xerox machines, waaronder een iGen4, twee Nuvera digitale printers en een DocuColor 260. Deze investering past in het kader van het volledig nieuwe jasje waarin Perfect Groep, voorheen Perfect DM Groep, zich recent heeft gestoken.
 
“Ons uitgangspunt is het behalen van optimaal resultaat met de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Onze nieuwe huisstijl en naam, en de nieuwe machines dragen daar concreet aan bij”, legt Wim van Merkensteijn, directeur van Perfect Groep uit. “Met de nieuwe huisstijl willen we laten zien dat onze dienstverlening steeds breder wordt en wij meer doen dan alleen print en mail. De focus ligt nu veel sterker op het bieden van online oplossingen. Niettemin blijft print een belangrijke factor. Het volume in kleur stijgt nog steeds.”
 
Met de investering in de Nuvera’s, de iGen4 en de DocuColor legt Perfect Groep de nadruk op productiviteit en afdrukkwaliteit, twee belangrijke assets in de huidige grafische markt. De EA-toner met fijne deeltjes creëert kwaliteit die kan worden vergeleken met afdrukken op offset-niveau. Hiermee zijn de klanten van Perfect Groep verzekerd van opvallende mailings met groot bereik.
 
-xxx-
 
Over Perfect Groep
Meer informatie over Perfect Groep op www.perfectgroep.nl.
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede
marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 134.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
-------------------------------------------------
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx.  Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland,  www.twitter.com/xeroxmkb
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
 
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: informatie@xerox.com of +31 (0)346 255255 en voor perszaken: Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl