Breukelen, 27 november 2013 – OCC De Hoog Mediapartners in Oosterhout heeft opnieuw geïnvesteerd in een digitale pers, hun tweede Xerox iGen4. Tevens is OCC De Hoog toegetreden tot het Premier Partner Netwerk van Xerox. De hybride drukkerij is verbouwd en klaar om de groei aan te kunnen. Was OCC De Hoog in 2008 nog een traditionele drukkerij, nu zijn ze uitgegroeid tot een ICT- en Communicatiebureau, dat ook websites en webshops ontwikkelt voor klanten. Het bedrijf realiseert dankzij haar creatieve mensen innovatieve producten en daarmee groei in de neergaande economie. De omzet in digitaal geprinte materialen is gegroeid van 15 procent naar 50 procent.

Grotere (internationale) klanten kunnen nu ook met hun vraag terecht bij OCC De Hoog, mede dankzij de samenwerking met andere Premier Partners. Deze kennisdeling is één van de redenen dat OCC De Hoog tot dit netwerk is toegetreden.

Cees Drijvers, algemeen directeur van OCC De Hoog: “Onze nieuwe slogan ‘OCC De Hoog, branding your business’ laat zien dat we specialisten in huis hebben die alle merkuitingen en marketingmaterialen kunnen creëren, beheren en produceren. We doen meer dan alleen papier vuil maken. We hebben naar diverse partijen in de markt gekeken, ze met elkaar vergeleken en voor Xerox gekozen vanwege de kwaliteit en de open structuur om geautomatiseerde processen aan te sturen.”

Dennis Moll van Xerox: “Een mooi voorbeeld van een digitale productie van OCC De Hoog is gemaakt voor de automotive industrie. Het betreft hier een brochure voor 139 dealers in 23 verschillende modellen, in kleine oplages en met geautomatiseerde data. Deze opdracht wordt ontwikkeld met XMPie software van Xerox, geprint op de iGen4.”

 

-xxx-

Bijschrift bij afbeelding: Links Cees Drijvers van OCC De Hoog en rechts Dennis Moll van Xerox

Over OCC De Hoog
OCC De Hoog bestaat sinds 1928 als drukkerij en print sinds 1998 ook digitaal. Ze verzorgen allerlei marketingmaterialen en ontwikkelen webshops en -sites voor hun klanten. OCC De Hoog is gevestigd in Oosterhout en heeft 50 mensen in dienst. Meer informatie: www.occ-dehoog.nl.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.