Breukelen, 4 januari 2016 – Communicatiespecialist Nederlof investeert voor het eerst in een Xerox digitale kleurenpers, de Xerox iGen150. Nederlof is al jaren een hybride drukkerij en door de toenemende vraag naar personalisatie en de uitgebreide mogelijkheden van deze productiemachine, koos Nederlof voor de iGen150 met de Xerox FreeFlow™ Print Server en RIP van Fiery™.

De communicatiespecialist verzorgt voor klanten in de automotive branche, de reiswereld en makelaardij alle communicatie-uitingen. Deze uitingen variëren van huisstijldrukwerk, direct mailings, brochures en boeken, websites en webshops tot volledige beursaankleding. Nederlof heeft een eigen ontwerpafdeling en een volledige afwerking, voorzien van uitgebreide folie-, preeg- en stansmogelijkheden.

Jaco Aalbregt, Algemeen Directeur van Nederlof: “We voorzien de komende jaren groei in digitaal drukwerk. Vooral door de groeiende vraag naar personalisatie en dus variabel printen en web2print. Met de snelheid en ook de kwaliteit van de iGen150 zien we daarnaast meer mogelijkheden om offset door digitaal drukwerk te vervangen. Daarbij hebben we door het extra grote formaat dat deze printer aan kan, veel creatieve ideeën gekregen om onze klanten nog beter te helpen zich te onderscheiden.”

Mathijs van Kersen, Country Manager Graphic Communications bij Xerox: “Wij zijn erg blij dat we Nederlof als nieuwe klant kunnen begroeten. We helpen ze dan ook graag met hun productiviteit en groei van hun dienstverlening.”

De iGen150

De iGen150 is een digitale kleurenpers, levert tot 150 pagina’s per minuut (op basis van A4-formaat) en kan 3.000 extra grote 66 cm/26 inch vellen per uur verwerken. De tot 25 procent hogere afdruksnelheid in vergelijking met de iGen4, de gepatenteerde beeld-op-beeldtechnologie en het 2.400 x 2.400 dpi imaging-systeem, zorgen ervoor dat de setup van drukwerkopdrachten eenvoudig is, de productietijd kort is en de afdrukkwaliteit nauwkeurig en consistent.

Bijschrift bij afbeelding: Jaco Aalbregt, Algemeen Directeur van Nederlof, en Mark Westerveld, Commercieel Directeur van Nederlof, bij de iGen150.

 

-xxx-

 

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® en iGen® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.