Breukelen, 2 maart 2012 – Xerox heeft een partnership gesloten met MSA-ICT, dienstverlener en leverancier op het gebied van ict-infrastructuur. Het partnership past binnen de strategie van Xerox om het productportfolio toegankelijker te maken voor meerdere typen resellers in de markt. Binnen dat gedachtengoed adviseren en ontzorgen partners van Xerox hun klanten niet alleen gebied van printing, maar zijn zij ook in staat om te kijken naar printoplossingen als onderdeel van de gehele ict-infrastructuur.
 
Paul Bron, CEO van MSA-ICT: “Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun eigen ondernemingsdoelstellingen. De samenwerking die we met Xerox aangaan sluit perfect aan op ons streven naar volledige ict-dienstverlening. De MKB-markt waarin we actief zijn komt immers vaak handen te kort om de controle over de hele ict-infrastructuur te houden. Door Xerox toe te voegen aan ons portfolio profiteren we van de kracht van Xerox als innovatief en sterk merk. Onze klanten krijgen direct toegang tot een breed aanbod aan officeproducten, services en software, waarmee kostenefficiënt en energiezuinig kan worden gewerkt.”
 
“Door de substantiële groei in het kanaal kan Xerox het MKB steeds beter bedienen. Als bekende en ervaren speler in de ict-markt is MSA-ICT uitermate geschikt om de Xerox-solutions aan de MKB-markt aan te bieden”, aldus Hans de Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “Xerox investeert continu in het verder stroomlijnen van haar bedrijfsprocessen, met als doel de manier waarop partners met ons samenwerken steeds makkelijker te maken. We zijn dan ook erg tevreden dat we MSA-ICT binnen ons partnernetwerk mogen verwelkomen.” 
 
-xxx-

Over MSA-ICT
MSA-ICT ontzorgt alle kleine, middelgrote en grote organisaties, overheid en onderwijs met maatwerkoplossingen op het gebied van hard- en software en clouddiensten binnen de vertrouwde ICT-omgeving van onze klanten met een doellocatiegerichte logistiek en persoonlijke serviceverlening. Meer informatie over MSA-ICT op www.msa-ict.nl .
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken: Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl