Breukelen, 4 september 2015 – MFP Deals, specialist in kopieer-, print- en scanoplossingen, is een partnership aangegaan met Xerox en breidt hiermee haar printportfolio uit. Deze multi-brand reseller uit ’s-Gravendeel biedt vanaf nu de kantooroplossingen van Xerox met bijbehorende Managed Print Services (MPS) aan. Met deze samenwerking levert MFP Deals een uitgebreid totaalaanbod aan printproducten en -diensten.

 

Door naast het leveren van multifunctionele printers (MFP’s), ook softwareoplossingen aan te bieden, kunnen klanten hun documentworkflows automatiseren, informatie efficiënter beheren, de documentveiligheid verhogen en de daarbij behorende kosten verlagen. MFP Deals ontzorgt de consument vanaf nu ook volledig met de inzet van Xerox oplossingen. Zij analyseert het printgedrag en is verantwoordelijk voor het onderhoud en proactief aanvullen van de printsupplies.

 

Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channel Group van Xerox Nederland: “Wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden met onze producten, of het nu gaat om printers of oplossingen. MFP Deals kan hiermee haar klanten beter van dienst zijn en hen zowel op product- als op softwareniveau helpen.”

 

Mike Vliege, General Manager bij MFP Deals: “We zien bij klanten een groeiende behoefte aan een totaalpakket, de hardware én de software. Om hen hierin te voorzien zijn we een samenwerking aangegaan met Xerox. We zochten een partner die meer doet dan alleen dozen schuiven en die vonden we in Xerox. Met dit partnership zijn onafhankelijke solutions voor ons toegankelijk geworden waardoor we effectief kunnen inspelen op de verschillende wensen van de klant. We zijn nu in staat om op maat gemaakte complete oplossingen te bieden die helpen bij de ondersteuning van de bedrijfsvoering van de eindgebruiker. De samenwerking begint zijn vruchten al af te werpen, inmiddels is de eerste solution geïmplementeerd. Ik zie uit naar de toekomst.”