Breukelen, 7 december 2012 – Xerox Premier Partner MailStreet heeft geïnvesteerd in de GMC Inspire Storefront oplossing. De multichannel aanbieder uit Deventer installeerde tegelijkertijd met de software een nieuwe, tweede iGen4 kleurendrukpers. De door Xerox geïnstalleerde GMC Inspire Storefront-oplossing biedt klanten van MailStreet de mogelijkheid om opmaak en data voor gepersonaliseerde marketingcampagnes tegelijkertijd in te dienen via unieke webportalen. Vervolgens kan de output met de iGen4 met aan offset-gelijke drukkwaliteit worden geproduceerd. Met GMC Inspire Storefront kan MailStreet haar klantspecifieke webportalen standaardiseren en de workflow verder optimaliseren, waardoor klanten sneller geholpen worden en hun campagnes eenvoudig kunnen bijsturen.
 
 
Lammert van Keulen, Partner ICT & Operations bij MailStreet: “MailStreet is zich aan het ontwikkelen van printprovider naar marketing service provider/multichannel bedrijf. Print is een deel van onze oplossing. Wij geloven ook dat papier en digitale media elkaar versterken door onder andere papier interactief te maken. Dus als de boodschap op papier komt dan moet het wel in de beste kwaliteit en snel. Vandaar onze keuze voor de iGen4. En waarom nu? Wij geloven in anticyclisch investeren en hebben vertrouwen in de toekomst.”
 
GMC Inspire Storefront
GMC Inspire Storefront is een volledig geïntegreerde end-to-end web2print-oplossing die gebruik maakt van de GMC Inspire compositieoplossing. Met GMC Inspire Storefront zijn klanten in staat om op eenvoudige en snelle wijze producten via een webportaal beschikbaar te stellen. De oplossing dicht het gat tussen alle soorten digitale content en het productieprintproces, waardoor tijd, dubbele handelingen en kosten worden bespaard. Start-up kosten zijn uitgesloten en specialistische vaardigheden of zelfs een speciaal web-team zijn overbodig.
 
Inmiddels heeft Mailstreet een iGen-park met twee iGen3’s en twee iGen4’s. Beide iGen4’s zijn nu uitgerust met matte toner voor een gelijkmatige kwaliteit.
 
Fotobijschrift: Tussen de iGen’s staan vooraan Sebastiaan Sanna (productie) en Chantal van Wenum (onderzoek) van MailStreet. Achterin de productieruimte staat rechts algemeen directeur Lammert van Keulen van MailStreet en links Dennis Moll van Xerox.
 
-xxx-
 
Over MailStreet
MailStreet helpt communicatie tussen organisaties en mensen te
verbeteren, door data betrouwbaar en doelmatig om te zetten
naar persoonlijke boodschappen. Met een duidelijke focus op ICT is Mailstreet onderscheidend in de markt. De kernwaarden van Mailstreet zijn: sympathiek, persoonlijk, slim, modern en praktisch. Meer informatie over MailStreet is te vinden op www.mailstreet.nl.
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.