Breukelen, 10 december 2010 – Lifoka Kopie en Print, all-round specialist in digitaal drukken, plotten en printen uit Den Haag, investeert in kleinformaat printen in kleur. Met een Colour 1000 Pers en een Xerox DocuColor 700 heeft Lifoka de juiste technologie in huis gehaald om haar trouwe klanten extra service en mogelijkheden te bieden. Focus ligt daarbij op kwaliteit, snelheid en creativiteit, wat zich niet alleen vertaalt in de vele kunstwerken bij Lifoka aan de muur.
 
Bert van Malssen, algemeen directeur van Lifoka: “We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten. De keuze voor de Colour 1000 Pers is gemaakt vanwege de productiviteit. De machine print namelijk met een afdruksnelheid van 100 pagina’s per minuut en behoudt deze snelheid bij diverse gramsgewichten. De extra transparante toner en de hoge afdrukkwaliteit gaven tenslotte de doorslag. Kort gezegd zijn wij als printbedrijf het verlengstuk van ontwerp en creativiteit naar papier. Voor onze klanten hangt vaak veel van het printwerk af, zoals bijvoorbeeld een presentatieboek voor een architect die daarmee een nieuwe opdracht kan binnenhalen. Met de oplossingen van Xerox kunnen we nu eenvoudig op dergelijke vragen inspelen.” Voor het dagelijkse meerwerk koos Lifoka voor de DocuColor 700. Van Malssen: “Op die manier kunnen we ook de variabele opdrachten met topkwaliteit afleveren.”  
 
-xxx-
 
Bijschrift bij foto: Bert van Malssen van Lifoka Kopie en Pring

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.acs-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.    
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl