Breukelen, 21 oktober 2011 – Jeroen van Druenen, commercieel directeur van Jubels Marketing Communicatie Services, is benoemd tot vice president van de XMPie Users Group. Van Druenen wordt tijdens de Users Group Conference, die van 24-26 oktober plaatsvindt in Miami, officieel aangesteld. Jubels behoort tot de pioniers op het gebied van gepersonaliseerde multi-channel communicatie en is al jaren gebruiker van de XMPie software, die nieuwe vormen van impactvolle en hoog responderende communicatie mede mogelijk maakt. Van Druenen is zelf al 30 jaar actief in deze branche en is na twee jaar boardmember te zijn geweest, gevraagd om vice president van deze User Group te worden. Van Druenen: “De reden om lid te worden van de XMPie Users Group was vooral kennisdeling. Nu is het doel deze kennisdeling om te zetten in concrete acties naar de markt en grafimediabedrijven, en hun klanten kennis te laten kennis maken met deze eenvoudige manier om persoonlijke communicatie te realiseren.”
 
Xerox heeft ook een actief wereldwijd netwerk van “Premier Partners”, waar Jubels al tien jaar deel van uitmaakt. Dit Xerox Premier Partner Global Netwerk (XPPGN) is een netwerk met meer dan 800 digitale printbedrijven wereldwijd. Zij zijn in hun regio de absolute koplopers in de digitale drukwerkindustrie door hun unieke combinatie van traditionele en innovatieve marketing dienstverlening. Opdrachtgevers vanuit corporate organisaties of overheidsinstellingen kunnen dankzij dit Premier Partner Netwerk op elke plek in de wereld de meest geschikte specialist vinden voor hun communicatievraagstuk via de speciale XPPGN website: www.xeroxpremierpartners.com.
 
Jeroen van Druenen is sinds kort ook lid van de Europe Focus Group van dit netwerk. Deze nieuwe Focus Group heeft tot doel om nieuwe innovatieve concepten te vinden om opdrachtgevers nog beter op de hoogte te brengen van de voordelen van het XPPGN netwerk. Tevens om hun in staat te stellen optimaal gebruik te maken van de wereldwijde dienstverlening van het Xerox Premier Partner Global Netwerk. Daarnaast heeft deze XPPGN Focus Group als opdracht om te kijken hoe gezamenlijk met alle leden nog beter kennis en ervaring kan worden gedeeld, om daardoor extra groeikansen voor de aangesloten leden te creëren, door de ontwikkeling van nieuwe innovatieve communicatiediensten.
 
-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl