Breukelen, 20 februari 2012 – Jetmail, een van de grootste mailing providers in Europa, kiest voor de Xerox iGen4 EXP. Met deze nieuwe digitale kleurenpers is Jetmail in staat nieuwe markten aan te boren en kunnen zij ook in kleinere oplagen afdrukken zonder in te leveren op kwaliteit. Door de XXL-versie van de iGen4, kan Jetmail nu papiersoorten van zeer gevarieerde formaten (tot 364 mm x 660 mm) en materialen verwerken. Jetmail is met de iGen4 in staat om, tegen lage kosten, multi-up opdrachten te produceren, zoals drieslaggevouwen A4-brochures, wenskaarten en grote (boek)omslagen. De resolutie van 2400 dpi en de matte toner staan borg voor afdrukken van hoge kwaliteit.
 
De iGen4 heeft een milieuvriendelijk karakter en maakt gebruik van droge inkten (toners), die niet giftig zijn en zo min mogelijk afval opleveren. Meer dan 97 procent van de onderdelen is opnieuw te gebruiken. Dit speelde voor Jetmail, naast het efficiënt produceren en het innovatieve karakter van deze nieuwe pers, een grote rol bij het kiezen voor Xerox.
 
Tim Corsmit, algemeen directeur van Jetmail: “Voor onze klanten willen wij het beste van het beste en wij hebben hierin onze naam hoog te houden. We werken flexibel, snel en veilig, en 24/7. De aanschaf van de iGen4 EXP past volledig bij ons streven naar kwaliteit en biedt ons nieuwe kansen in full colour. We verzorgen niet alleen grote mailings en opdrachten voor nationale en internationale klanten, maar juist nu ook kleinere opdrachten. We kunnen nu scherper concurreren door een lagere TCO.”
 
Marcel Martens, directeur Large Accounts bij Xerox Nederland, vult aan: “Jetmail is voor ons een nieuwe klant. Wij zijn er trots op dat zo’n mooi mailinghuis voor ons heeft gekozen en we hopen ze verder te kunnen ondersteunen met workflow-oplossingen, waarmee ze nog productiever kunnen werken.”
                                         
-xxx-
 
Bijschrift bij foto: vlnr. Hans Corsmit (Jetmail), Redmer Toxopeus (Xerox), Marcel Martens (Xerox) en Tim Corsmit (Jetmail) bij de nieuwe iGen4 EXP.
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl