Intermail koopt Xerox kleurenpers op drupa
 
Breukelen, 12 juli 2012 – Intermail, een van de grootste print- en mailbedrijven in Nederland, groeit hard door. Om aan de vraag te voldoen heeft dit familiebedrijf uit Nieuw-Vennep gekozen voor uitbreiding van de printcapaciteiten met een Xerox Colour 1000 Pers. Met deze full colour digitale pers kan Intermail nog meer klanten voorzien van fraai gepersonaliseerd drukwerk.
 
Gert Rothert jr, commercieel directeur van Intermail: “Wij hebben in de markt en op drupa gekeken naar een nieuwe digitale kleurenpers, omdat we door het vele werk genoodzaakt waren uit te breiden. Onze Xerox 700 kon de vraag niet meer aan. Wij hebben specifiek gekozen voor de Xerox Colour 1000 Pers vanwege de mooie kwaliteit, het gebruiksgemak en de flexibiliteit. In vergelijking met soortgelijke apparatuur die we op drupa hebben gezien, is dit een echte pers.” Jeroen Rothert, technisch directeur, vult aan: “Hij staat er nu drie weken en geeft scherpe, matte afdrukken. Hij doet echt alles wat we ermee willen en meer. Door de transparante, vijfde toner kunnen we ook andere opdrachten aan.
 
Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland: “Wij helpen grafimediabedrijven zoals Intermail graag bij de groei van hun business door het zoeken naar nieuwe markten en het genereren van extra toegevoegde waarde voor hun huidige klanten, zoals charitatieve instellingen, verzekeringsmaatschappijen en nutsbedrijven.”
 
Intermail heeft een divers printerpark en was al klant bij Xerox met een kleurenprinter, de Xerox 700, een zwartwit printer, de Nuvera 144 en een steunkleurprinter, de HLC180.
-xxx-
 
Bijschrift bij afbeelding: van links naar rechts Martijn Brand van Xerox, Edwin Schavemakers, Gert Rothert jr, Jeroen Rothert van Intermail en Marcel Martens van Xerox.
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl