Breukelen, 10 oktober 2017. Vandaag komen in Marseille (Frankrijk) commerciële drukkerijen, trendsetters, industrie experts en ondernemers samen voor het Xerox INKjet-Setters Summit 2017. Xerox organiseert dit tweedaagse evenement samen met haar business partners om de aanwezigen te informeren over trends en inzichten en samen nieuwe marktkansen voor inkjettechnologie te ontdekken. Early adaptors, ondernemers die winstgevende inkjettoepassingen produceren, delen wat hun inspireert en wat hun tactieken zijn. Een onderdeel van het evenement is een bezoek aan het Xerox Inkjet Innovation Centre in Aubagne.

Hier staan de nieuwe inkjetpersen van Xerox (de Rialto, Trivor en Brenva) en laten hun kracht en potentie zien. De Xerox Trivor® 2400 High Fusion Inkjet Press zorgt voor nieuwe kansen voor drukken met variabele data. Met de High Fusion Ink zijn nu kwalitatief hoge resultaten mogelijk, direct gedrukt op gecoate standaard offset materialen zonder voor- of nabehandeling.

Voorheen werden de kostenbesparingen door inkjet technologie teniet gedaan door de uitgaven van voor- of nabehandeling van het papier of door de aankoop van speciaal gecoat papier.

De Trivor 2400 High Fusion Inkjet Press zorgt ervoor dat tegen lagere kosten, een grotere reeks aan substraten geprint kunnen worden, met een hogere kwaliteit en genereert hoogwaardige gepersonaliseerde opdrachten zoals boeken, catalogi, transactiedocumenten en direct mail. High Fusion Ink is speciaal ontworpen om het printen en drogen op gecoat offset materiaal te printen, inclusief mat en glanzend papier, variërend van 60 tot 250 gsm.   

Personaliseren wordt nog gemakkelijker en mooier

De in België gevestigde drukwerkleverancier VPrint wilde meer personalisatie en kwaliteit toevoegen aan de hoge volumes direct-mail die het bedrijf produceert, maar dan zonder de kosten van speciale afdrukmaterialen bedoeld voor inkjetdruk. Het bedrijf vond de oplossing in de Trivor 2400 High Fusion Inkjet Pers.

"Met de mogelijkheid af te drukken op gecoate standaard offset materialen zijn wij nu in staat direct mail campagnes in vierkleuren te draaien, volledig gepersonaliseerd, " aldus Thierry Ngoma, vestigingsmanager bij VPrint. "De flexibiliteit, de printkwaliteit en snelheid van de Trivor 2400 kunnen niet worden behaald door een andere pers in de markt. "

 

XXX

 

Over Xerox
Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen. We begrijpen wat de kern van hun werk is – en alle vormen die dit kan aannemen. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. Kantoor en onderweg. Persoonlijk en sociaal. Elke dag over de hele wereld – in meer dan 160 landen – navigeren onze technologie, software en mensen succesvol tussen deze kruisingen. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen. Voor meer informatie bezoek ons op www.xerox.nl.