Xerox is als organisatie gericht op het innoveren van de manier waarop men werkt en leidt een nieuwe revolutie op het gebied van werkplekken met de introductie van 29 ConnectKey® printers en multifunctionele printers. Deze apparaten hebben simpele en veilige on-the-go applicaties, cloud connectiviteit en toegang tot functies en apps die de productiviteit bevorderen.

Het nieuwe ConnectKey-portfolio transformeert traditionele printers in slimme en verbonden werkplekassistenten die de veranderende behoeften van bedrijven weerspiegelen. Het nieuwe printen, kopiëren en faxen bestaat uit gepersonaliseerde werkprocessen, met één druk op de knop toegang tot de cloud en meerdere beveiligingsfuncties.

De serie producten bevat verschillende maten, snelheden en mogelijkheden om aan de behoefte van zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen te voldoen met een consistente gebruikerservaring voor het hele portfolio.

“Wij begrijpen de veranderingen die plaatsvinden op de werkvloer,” aldus Jeff Jacobsen, CEO van Xerox. “Het werkproces is verplaatst van het bureau naar je broekzak en is daarmee veel persoonlijker geworden. Om deze evolutie te faciliteren hebben we een portfolio ontwikkeld met echte werkplekassistenten die nauw verbonden zijn met de mobiele en cloud-omgeving.”

De nieuwe producten zullen vallen onder de Xerox VersaLink® en Xerox AltaLink®-serie. De VersaLink-apparaten zijn ontworpen voor kleine werkgroepen en teams die verspreid in de organisatie zitten. De serie bestaat uit 19 printers en multifunctionele printers (MFP’s). De AltaLink-serie bestaat uit 10 MFP’s die ontworpen zijn voor grote werkgroepen of voor een grotere printvolumebehoefte. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Gestroomlijnde zakelijke processen – Ingebouwde apps van de Xerox App Gallery, kant-en-klaar of ontworpen door channel partners, helpen organisaties werkprocessen te creëren die passen bij hun specifieke activiteiten. Met behulp van digitale workflows kunnen bijvoorbeeld het invoeren van patiëntendossiers, contractmanagement van onroerend goed en retail facturatie gestroomlijnd worden met minder en snellere stappen.

  • Toonaangevende intuïtieve gebruikerservaring – Xerox jarenlange onderzoek op dit gebied resulteert in een soortgelijke, individueel aanpasbare gebruikersinterface voor alle 29 producten. Deze interface is uniek voor de Xerox werkplekoplossingen en de gebruikerservaring verandert hierdoor met je mee. Het tablet-achtige touchscreen kan gepersonaliseerd worden voor verschillende werkomgevingen of individuele gebruikers.

  • Klaar voor Mobiel en Cloud – Informatie stroomt gemakkelijk van het apparaat naar opslagplaatsen in de cloud zoals Dropbox, Office 365 of Google Drive. Medewerkers die mobiel werken kunnen draadloos printen vanaf elk apparaat.

  • Totale beveiliging voor zowel de apparatuur als je informatie – ConnectKey technologie garandeert uitgebreide beveiliging voor systeemcomponenten en kwetsbare punten. Het biedt bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot de apparatuur, houdt vertrouwelijke communicatie en informatie veilig met versleuteling en data overschrijving, controleert toegangspogingen en beschermt het apparaat en de gegevens tegen kwade bedoelingen.

     

    Door de samenwerking met marktleiders biedt de ConnectKey-apparatuur extra beveiliging, die ervoor zorgt dat ze gemonitord en vertrouwd worden in zelfs de meest beveiligde omgevingen. De AltaLink MFP’s hebben een extra beschermingslaag van McAfee.

Gebruikersverhaal: Xerox ConnectKey is een aanwinst voor een wereldwijde fabrikant
CLIMAX is een wereldwijd mobiel productiebedrijf dat machinale bewerkingsapparatuur, lasapparatuur en afsluitertesten op locatie biedt aan haar klanten in de olie- en gasindustrie, de mijnbouw, zware bouw, energieopwekking, de scheepsbouw en transportindustrie. De organisatie is overgestapt op de nieuwe Xerox-apparaten omdat medewerkers simpele, veilige en vaak on-the-go toegang nodig hebben voor het printen, delen en opslaan van digitale bestanden.

Xerox VersaLink C405-apparaten passen perfect bij onze hoog beveiligde en zeer mobiele werkomgeving,” zegt David Richardson, netwerkadministrateur bij CLIMAX. “Onze engineers werken aan de meest complexe productie- en reparatiewerkzaamheden, dus het is van essentieel belang dat onze werkprocessen zoveel mogelijk gestroomlijnd zijn.”

Beschikbaarheid
De 29 AltaLink en VersaLink apparaten zijn in het tweede kwartaal wereldwijd beschikbaar.

Over Xerox
Xerox is een technologiebedrijf van $11 miljard, een marktleider die door innovaties de wereld helpt te communiceren, verbinden en werken. Onze expertise doet er nu meer dan ooit toe, omdat klanten op zoek zijn naar verbeteringen in productiviteit en klanttevredenheid en het verhogen van winstgevendheid. We doen dit voor bedrijven van klein tot groot, MKB, grote corporate ondernemingen, overheden, grafimediabedrijven en marcom dienstverleners, en tevens voor onze partners die hun klanten bedienen. We begrijpen wat de kern van hun werk is – en alle vormen die dit kan aannemen. We omarmen de complexe wereld van papier en digitaal. Kantoor en onderweg. Persoonlijk en sociaal. Elke dag over de hele wereld – in meer dan 160 landen – navigeren onze technologie, software en mensen succesvol tussen deze kruisingen. We automatiseren, personaliseren, verpakken, analyseren en beveiligen informatie zodat onze klanten op versnelde wijze verder kunnen komen. Voor meer informatie bezoek ons op www.xerox.nl.