Breukelen, 16 februari 2012 – Greijdanus College, Accretio en de Zevenster, allen onderdeel van GO|ON - Gereformeerd Onderwijs Oost-Nederland, hebben na een aanbesteding gekozen voor de dienstverlening van Xerox. Xerox installeerde bij vier vestigingen van het Greijdanus College (voortgezet onderwijs) en de vestigingen van de basisscholen Accretio en de Zevenster 55 mfp’s (multifunctionele printers) en een hoogvolume zwart-wit printer op de centrale repro van Greijdanus.
 
De hoogvolume zwart-wit productieprinter, de Xerox 4127, wordt door het Greijdanus College gebruikt voor het bulkwerk op de repro. Hierbij gaat het om drukwerk voor de eigen school zoals onderwijsmethodes en syllabi. De mfp’s staan op de verschillende locaties van de scholen voor de dagelijkse printactiviteiten.
 
Clemens Broekroelofs, Hoofd ICT Greijdanus College: “Wij zijn positief verrast door het meedenken en de productiviteit van Xerox. Het is altijd fijn om te zien dat de inzet goed is. De mfp’s zijn daarnaast heel eenvoudig in gebruik. De displays zijn anders dan we gewend waren, maar zonder enige handleiding of uitleg kan iedereen gebruik maken van de nieuwe machines. Ook is de interface een stuk eenvoudiger. Kortom, we zijn erg blij met deze samenwerking.”
 
-xxx-
 
Over GO|ON
GO|ON is een samenwerkingsverband tussen Accretio, de Oosthoek en de Zevenster (gereformeerd primair onderwijs) en de vier vestigingen van het Greijdanus College (gereformeerd voortgezet onderwijs). GO|ON is een afkorting van 'Gereformeerd Onderwijs Oost-Nederland'. Op het gebied van identiteit, zorg, doorgaande leerlijnen en organisatie-ondersteuning werken de organisaties samen of stemmen beleid op elkaar af. GO|ON biedt gereformeerd onderwijs en gerelateerde dienstverlening aan voor alle kinderen van 0-18 jaar en hun ouders. Terreinen van dienstverlening zijn ondersteuning en opvang. GO|ON streeft naar directe sturing op onderwijs en op onderwijsgerelateerde processen, ondersteund met een doelmatige bedrijfsvoering. De focus ligt op het kind en de groep, waarbij gepassioneerde professionele medewerkers worden ingezet.
 
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl