Breukelen, 2 augustus 2016 – Koninklijke Van der Most, drukkerij, enveloppenfabriek en distributiecentrum in Heerde, heeft geïnvesteerd in een Xerox iGen5 met optie op de extra vijfde kleur. Deze kleurenpers vervangt de Xerox iGen4. Hiermee moderniseert het bedrijf haar activiteiten op het gebied van digitaal drukwerk. Met de Xerox iGen5 is Koninklijke Van der Most in staat haar klanten nog beter en sneller te bedienen.

Rob van der Most, een van de directeuren van Koninklijke Van der Most: “We hebben diverse mogelijkheden bekeken en er is geen losbladprinter op de markt die de iGen5 evenaart. Vanwege de kwaliteit, snelheid, veelzijdigheid en het bedieningsgemak is het voor ons de perfecte machine. Daarnaast waren de korte doorlooptijden en het gemakkelijk omschakelen tussen jobs zonder dure opstartkosten voor ons doorslaggevend.”

Koninklijke Van der Most ziet dat papier en online elkaar versterken in de klantcommunicatie. Een steeds groter deel van haar opdrachtgevers, waaronder goededoelenorganisaties, loterijen en financiële instellingen, onderkent de waarde van print, waarvan de attentiewaarde en betrouwbaarheid veel hoger ligt in vergelijking met digitale post. Daarnaast speelt persoonlijke communicatie een steeds belangrijkere rol. Met de iGen5 springt het bedrijf op beide ontwikkelingen in.

Mathijs van Kersen, sales manager bij Xerox: “Koninklijke Van der Most is een prachtig bedrijf, dat inspeelt op de veranderende vraag door innovatie in het bedrijf te brengen en hun klanten te verrassen. Met de Xerox iGen5 kan Koninklijke Van der Most haar digitale productie verhogen en omzetgroei realiseren.”

Bijschrift bij afbeelding: Bij de nieuwe Xerox iGen5 staan Rob van der Most (achterkleinzoon van de oprichter en directielid), Dennis Dalhuisen (verantwoordelijk voor de digitale drukkerijactiviteiten) en op de rug gezien operator Hans van Verseveld.

-xxx-

Over Koninklijke Van der Most
Koninklijke Van der Most, opgericht in 1904, is een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende bedrijven in grafisch Nederland. De hoofdactiviteiten zijn ondergebracht in de drukkerij, de enveloppenfabriek, het print- en mailcentrum en het distributiecentrum. Met een dagelijkse productiecapaciteit van 5.000.000 enveloppen en 8.000.000 stuks briefpapier is geen opdracht te groot en geen klus te klein. Voor veel opdrachtgevers wordt het gehele grafische en logistieke proces uit handen genomen, van idee tot realisatie. Duurzaamheid en MVO staan hoog in het vaandel. Daarvan getuigen de diverse certificeringen, waaronder ISO 14001 en de brede maatschappelijke betrokkenheid. Meer informatie: www.vandermost.com.

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met de expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en kennis van wat gebruikers willen, verbetert Xerox de workflow en wordt productiviteit, efficiëntie en personalisering versterkt. De medewerkers creëren in 180 landen betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor Xerox-klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen, een business proces outsourcing bedrijf en een document technology bedrijf. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.