Breukelen, 23 oktober 2018 – De allereerste Xerox Iridesse – de nieuwste generatie digitale CMYK+ productiepersen – in Nederland is onlangs geïnstalleerd bij Hollandridderkerk. ‘Voor ons kwam de Xerox Iridesse op een goed moment’, zegt directeur Arno de Winter. ‘Wij waren toe aan het moderniseren van ons printerpark. Met de komst van de Iridesse viel er voor ons wat te kiezen. We hebben goed om ons heen gekeken naar wat er op de markt te koop is. Wij zijn uiteindelijk bij de nieuwe Xerox Iridesse uitgekomen, onder andere vanwege de afdrukkwaliteit. De afdrukken hebben een matte, met offset vergelijkbare kwaliteit en zijn haarscherp. De output stelt onze veeleisende klanten in staat zich te blijven onderscheiden met kwalitatief hoogwaardige communicatiemiddelen of lesmaterialen. Verder hebben we bij Hollandridderkerk te maken met uiteenlopende, grotendeels geautomatiseerde, workflows. Efficiency is key bij ons. De vervanging van twee Xerox iGen’s moest dus probleemloos verlopen.  We wilden nieuwe machines die, het liefst zonder aanpassingen, in onze bestaande workflows passen, maar ook hoog scoren op het gebied van bedieningsgemak. Onze nieuwe aanwinst is ook uitgerust voor het printen van goud, zilver en dekwit en print banners tot een lengte van 120 cm. Met al deze extra opties kunnen we onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Onze eerste Iridesse, uitgevoerd met uitgebreide inline afwerkmogelijkheden, zoals voor rondom schoongesneden brochures, draait inmiddels tot volle tevredenheid. Onze operators kunnen er mee lezen en schrijven. De tweede komt binnenkort naar Ridderkerk. Met deze nieuwe printtechnologie, onze digitale zwart-wit productiepersen en door het innovatief toepassen van automatisering en personalisatie (onder andere met XMPie) blijft Hollandridderkerk state-of-the-art grafimedia partner van haar klanten voor on demand en gepersonaliseerd drukwerk.’

Hollandridderkerk is een van de Xerox Premier Partners.

Fotobijschrift: links Arno de Winter van Hollandridderkerk bij de eerste Xerox Iridesse Productiepers in Nederland met Sander Poel (Xerox). Foto door Giuseppe Toppers/Danto.

Over Xerox
Xerox Corporation is een technologieleider die de manier waarop de wereld communiceert, verbindt en werkt innoveert. We begrijpen wat de kern is van het delen van informatie - en alle vormen die het kan aannemen. We omarmen de integratie van papier en digitaal, de toenemende vraag naar mobiliteit en de behoefte aan naadloze integratie tussen werk en privé. Elke dag helpen onze innovatieve printtechnologieën en intelligente werkoplossingen mensen te communiceren en op een betere manier te werken. Ontdek meer op Xerox.nl en volg ons op Twitter op @Xeroxnederland.

 

                                                                                              -XXX-

 

Media Contact:         

Patty de Jong, Xerox
+31 (0)6 205 41 506
Patty.deJong@xerox.com

PR bureau Text100
+31641553380
Xerox@text100.nl

Opmerking: Voor RSS news feeds, ga naar https://www.news.xerox.com. Voor openlijk commentaar, perspectieven op onze markt ga naar http://twitter.com/xerox, http://www.linkedin.com/company/xerox, http://connect.blogs.xerox.com, http://www.facebook.com/XeroxCorp, http://www.youtube.com/XeroxCorp.

Xerox® en Xerox and Design®  zijn merken van Xerox in de Verenigde Staten en andere landen.