Breukelen, 2 mei 2013 – Atrip BV, een jonge en moderne drukkerij uit Lunteren, heeft geïnvesteerd in een Xerox 770 om aan de vraag naar kleinere druk- en printopdrachten die zwart-wit en kleur combineren te voldoen, zonder afbreuk te doen aan de kleurkwaliteit. Bovendien kan Atrip met deze machine de toegenomen vraag naar digitaal drukwerk bij partner en offset-drukkerij AMV BV snel en flexibel verwerken. Xerox-partner ISO Groep verzorgde de installatie van de Xerox 770.

“Ik ben als ondernemer continu op zoek naar manieren om de groei van mijn bedrijf zeker te stellen. De samenwerking met AMV BV is daar een voorbeeld van. Door het digitale en offset-aanbod van beide bedrijven te combineren, bedienen we nu een grotere markt”, vertelt Gert Hardeman, directeur van Atrip BV. “Met de Xerox 770 kunnen we de toegenomen vraag goed aan en behalen we een goede total cost of ownership. Daarbij weten we ons ondersteund door ISO Groep, die ons bedient met onafhankelijk advies en onze vragen serieus neemt. Ik zie nog altijd voldoende mogelijkheden op grafisch gebied, want er blijft behoefte aan kwalitatief goed drukwerk in kleinere oplages. Bedrijven en particulieren besteden dat steeds vaker uit en daar kan ik ze in voorzien.”


Digitale kleurkwaliteit

Kees Thoutenhoofd, directeur van full service print- en ICT-leverancier ISO Groep: “Om ook grafische ondernemers te ondersteunen bij de groei van hun dienstverlening, hebben we ons aanbod voor kantooromgevingen uitgebreid met grafische technologie en service van Xerox. De Xerox 770 digitale kleurenpers onderscheidt zich door de Automated Colour Quality Suite (ACQS) met inline fotospectraalmeter. Deze set van tools voor kleurbeheer brengt de tijd die nodig is voor het kalibreren van de machine terug tot enkele minuten en zorgt voor een stabiele kleurkwaliteit. De pers print een uitgebreide range aan papier schoon-en-weer af, inclusief 300 grams gecoat, met een snelheid van 71 pagina’s per minuut. De externe fiery-controller zorgt er bovendien voor dat de registratie van dubbelzijdige prints moeiteloos verloopt.”


-xxx-


Bijschrift bij afbeelding:

Gert Hardeman (links) van drukkerij Atrip en Kees Thoutenhoofd van ISO groep bij de Xerox 770.

Over ISO Groep

ISO Groep is een full-service dienstverlener van print, kopieer en IT oplossingen. Vanuit de vestigingen in Haaften en Veenendaal worden honderden bedrijven en onderwijsinstellingen dagelijks volledig ontzorgt, ISO Groep staat voor kwaliteit, flexibiliteit en korte lijnen naar de eigen servicedienst. ISO Groep is als merkonafhankelijke leverancier te alle tijde in staat het beste advies te geven. Meer info op www.isogroep.nl

Over Xerox Nederland

Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.

Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.