Breukelen, 5 maart 2015 –  Document House Group (DHG) heeft als Xerox partner bij gezondheidsstichting Dr.Rath de Color Press 1000 geïmplementeerd. De geïnstalleerde Color Press 1000 is de meest uitgebreide kleurenpers die binnen Europa actief is. Hiermee behoort Dr. Rath tot een select gezelschap van organisaties binnen Nederland, waar de Color Press 1000 is gestationeerd. Met deze nieuwe uitgebreide kleurenpers is de organisatie in staat om zelf volledige boeken te produceren.

In het verleden was Dr. Rath genoodzaakt om diverse productieprocessen uit te besteden. De afloop van het huidige contract met Xerox was de perfecte gelegenheid om eens kritisch naar de productieomgeving te kijken en in kaart te brengen wat de mogelijkheden waren om alles in huis te realiseren. De Color Press 1000 sloot het beste aan op de wensen van de organisatie. Dankzij de vele functionaliteiten en de geautomatiseerde printing on demand workflow is de doorlooptijd drastisch verlaagd en de productiviteit zichtbaar verhoogd.

Thomas Wenn, Head DTP Department bij Dr. Rath: “We hadden al langere tijd de ambitie om meer zelf te produceren. Dat we uitkwamen op een Xerox pers is geen verassing, voorheen hadden we de Docu Color 5000 in gebruik en ook daar hadden we goede ervaringen mee. Tijdens de implementatie was er vijf dagen in de week een technicus van Xerox aanwezig, dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Dankzij de Color Press 1000 zijn we nu in staat om complete boeken te produceren, zowel gelijmde als gevouwde.”

Rob Petri, CEO bij DHG: “Een efficiënte bedrijfsvoering is het resultaat van de implementatie van de Color Press 1000. Korte lijnen tijdens deze implementatie hebben ervoor gezorgd dat de samenwerking vlot verliep. Dr. Rath heeft nu de capaciteit om in korte tijd hoge volumes te printen. Wij handelen naar het raamwerk van Xerox en helpen bedrijven die zich bezighouden met print- en drukwerk te concentreren op wat echt belangrijk is: klanten verrassen, meer opdrachten produceren, kostenreductie en de groei van hun dienstverlening bewerkstelligen.”

 

Bijschrift bij afbeelding: De xerox Colorpress 1000

 

-xxx-

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.