Breukelen, 18 september 2012 – DPP, Digital Printing Partners, investeert in de nieuwe Xerox iGen4 EXP. Deze digitale kleurenpers print naast de gebruikelijke maten ook tot een formaat van 66 x 36 cm. Hiermee kan DPP voor haar klanten alle denkbare grafische producties maken, waaronder drieluik A4 brochures, A4 brochures oblong en offertemappen. De hoogwaardige kwaliteit is geborgd door de matte toner en de resolutie van 2400 dpi.
 
Ronald Giethoorn, directeur van DPP, geeft aan blij te zijn met de nieuwe aanwinst. “Deze pers is duidelijk nog beter dan de iGen3. De constantere kwaliteit en het extra grote formaat biedt ons dé mogelijkheid nog beter te kunnen inspelen op de vraag van onze klanten, namelijk hoogwaardig drukwerk in kleinere oplages en in elk formaat. Ook POS-materialen worden nu op de iGen4 geproduceerd. Met onze Web2Print oplossing en deze snelle pers hebben wij steeds kortere levertijden.”
 
Net als bij Xerox staat MVO bij DPP ook hoog in het vaandel. Het duurzame karakter van de iGen4, de EA-toner en de recyclebaarheid van de pers passen goed in het beleid van DPP.  
 
Marcel Martens van Xerox: “Wat onze klanten zoals DPP ook willen bereiken, wij willen de grafische ondernemers graag helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: hun klanten verrassen, meer opdrachten produceren, kostenreductie en de groei van hun dienstverlening.”
 
-xxx-
Bijschift bij foto:
Ronald Giethoorn van DPP (rechts) en Hans van Hunnik (Xerox) met de eerste geprinte drieluik van deze iGen4
 
Over DPP
Sinds 1998 is DPP een gespecialiseerde digitale drukkerij en zij weet hoe belangrijk het is om snel te schakelen, slim te produceren en scherp te offreren. Bij DPP houdt het niet op bij digitaal drukwerk alleen. DPP integreert continu processen, ontwikkelt applicaties, verzorgt complexe digitale producties, verzorgt de afwerking geheel in huis, beschikt over uitgebreide fulfillment mogelijkheden en draagt zorg voor de verzending. Door hun jarenlange ervaring heeft het bedrijf een voorsprong op de markt, en wordt gewerkt met “state of the art” apparatuur waardoor de beste kwaliteit in de markt kunnen wordt gegarandeerd. De slimme oplossingen worden allemaal onder één dak geproduceerd en verwerkt tot eindproduct, wel zo makkelijk en betrouwbaar. Het team bestaat uit 22, goed opgeleide, professionals, die met hun kennis en ervaring elke dag garant staan voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Meer informatie is te vinden op www.dpp.nl.
 
Over Xerox Nederland
Xerox Nederland is de Nederlandse verkooporganisatie van Xerox. Xerox is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.nl.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl