Breukelen, 1 december 2014 – Deloitte heeft een nieuwe overeenkomst voor MediaServices gesloten met Xerox. Vanuit twee locaties van Deloitte, de Maastoren in Rotterdam en The Edge het nieuwe kantoorgebouw in Amsterdam, worden alle Deloitte-vestigingen in Nederland bediend. Het innovatieve mediacentrum van Xerox met de nieuwste technologie en software voor het summum aan multimediale dienstverlening, past goed in de ambitie van Deloitte de meest innovatieve professional services firma te zijn.

Deloitte maakt in al haar kantoren gebruik van Xerox Managed Print Services in een door Xerox gestandaardiseerde, geoptimaliseerde en beveiligde printomgeving. Hierdoor kan het bedrijf de stroom aan documenten en gegevens beheren. Niet alleen kunnen hiermee de printkosten verminderd worden, maar wordt ook het aantal afdrukken beter beheerst.

Vooruitlopend op de verhuizing naar The Edge in Amsterdam heeft Deloitte tevens gekeken naar de centrale printvoorzieningen. Door de nieuwe MediaServices worden besparingen gerealiseerd en tegelijkertijd de dienstverlening innovatief en duurzaam uitgebreid. MediaServices omvat de integrale communicatie- en publicatieketen, dus onder meer advies, opmaak, huisstijlbewaking en multimediale publicatie. Alle landelijke Deloitte medewerkers krijgen via een webportal toegang tot alle nieuwe diensten dankzij XMPie Storeflow, de toonaangevende Web2Publishing software van Xerox.

Gerald de Boer van Deloitte: “Xerox is een prachtvoorbeeld van hoe wij met onze dienstverleners willen werken. Wij houden de regie en zij voeren uit. We nemen deze dienstverlening volledig ‘as a service’ af. We hebben meerdere partijen bekeken. Dankzij Xerox hebben we nu de beste maatwerkbedrijfsoplossing. We zijn nu volledig ingericht op de innovatieve manier van werken. Het contract met Xerox is daar op aangesloten, heel flexibel, veilig, duurzaam, professioneel en met de juiste mensen.”

 

-xxx-

 

Bijschrift bij afbeelding: Gerald de Boer, Deloitte (rechts) en Rick van der Veken, Xerox (links)

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

XEROX®, XEROX, DocuShare® en ConnectKeyTM zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.