Meer dan 200 Xerox klanten in de grafische communicatiebranche zullen de meest lucratieve zakelijke kansen met elkaar delen tijdens het Xerox Premier Partners Congress in Warschau (Polen) van 22 en 23 mei. Het thema van het evenement is “Define Your Strategy, Create Your Future” en de hoogtepunten zijn de internationale introductie van de onlangs aangekondigde Xerox IridesseTM Productiepers en seminars over businessgroei en winstgenererende applicaties van Premier Partners, experts uit de industrie en executives van Xerox.

“Onze industrie maakt grote veranderingen door op verschillende fronten: de overgang naar digitale communicatie, de opkomst van inkjet en nieuwe xerografische mogelijkheden die extra omzet voor onze klanten kunnen genereren,” aldus Hubert Soviche, vice president Graphic Communications International Operations bij Xerox. “Ons forum richt zich op het helpen van onze klanten en resellers meer inzicht in veranderingen te krijgen en het in kaart brengen van de grote kansen die hieruit voortkomen.”

Enkele presentaties tijdens het congres zijn:

  • “Print Evolution – Create your Future: New Business Models for Success,” door Francois Martin, consultant
  • “Five Steps to Retainer-Based Revenue and Outstanding ROI for Clients,” door Jeanette McMurtry, strategisch adviseur en auteur
  • “Xerox Technology Futurism,” door Elisabeth Rochman, directeur van Innovation, Strategy and Communication bij Xerox
  • 24 seminar-sessies in de volgende vier tracks: markt en effectieve verkoop, strategische businessplanning, investeren voor succes en winstgenererende applicaties.

“Bedrijven en klanten kijken altijd naar nieuwe manieren om op te vallen in onze 24/7-wereld,” aldus Andrew Copley, president Graphic Communications Solutions bij Xerox. “Ons digitale productieportfolio komt elke verwachting tegemoet voor kosteneffectief produceren van kleine oplagen met toegevoegde waarde, personalisatie en in steeds minder tijd. Daarbij helpen we onze klanten voor nieuwe omzetstromen te zorgen.”

Het Xerox Premier Partners Congress is onderdeel van het Xerox Forum. Hier hoort ook het Graphic Communications Reseller Congress voor wereldwijde resellers van Xerox bij. Op dit congres worden marktinzichten van sprekers uit de industrie gepresenteerd en ideeën en zakelijke ondernemingen voor groei gedeeld.

Over het Xerox Premier Partners Global Network

Het Xerox Premier Partners Global Network dient als een bron voor innovatie, informatie en samenwerking op wereldklasse-niveau voor belangrijke aanbieders van grafische communicatie wereldwijd. Het programma is in 2000 opgericht en heeft meer dan 500 leden in meer dan 40 landen. Voor meer informatie, zie: http://www.xeroxdigitalhotspot.com.