Breukelen, 16 december 2010 – Cito Repro investeert in efficiency door al haar vestigingen te voorzien van nieuwe, slimme technologie, gecombineerd met de juiste workflow en webservices voor bestellingen via internet. In Amsterdam-Noord, Haarlem en Amsterdam-Centrum zijn de digitale printers van verschillende leveranciers vervangen door Xerox apparatuur. In Amsterdam-Noord werd een Colour 1000 Pers en in Haarlem een Xerox 4127 geïnstalleerd en op alle drie de vestigingen staat nu een Xerox 700. Alle machines zijn uitgerust met Freeflow workflow, waardoor ze eenvoudig zijn aan te sturen en de opdrachten onderling uitwisselbaar zijn. Dit leidt tot optimalisatie van de samenwerking tussen de vestigingen en het nieuwe, efficiënte werkproces zorgt ervoor dat klanten nog beter en sneller geholpen worden.
 
Missie van Cito Repro is het leveren van creatieve oplossingen in eersteklas druk- en printwerk voor de zakelijke markt en voor particulieren. Een jaar geleden ontdekte Cito Repro de New Business of Printing strategie van Xerox, waarna de directie enthousiast raakte over de mogelijkheden van Freeflow workflow. Robin Leferink, commercieel directeur van Cito Repro: “Door onze drie vestigingen in te richten met dezelfde software en apparatuur behalen we nu overal dezelfde hoge kwaliteit, ook wanneer bestanden worden overgezet naar een printer op een andere vestiging. De Colour 1000 Press zorgt voor extra mogelijkheden, waarmee we nieuwe markten kunnen aanboren en veel meer toegevoegde waarde bieden aan bestaande klanten.”
 
Technisch directeur Gerald Leferink vult aan: “We richten ons op het middensegment van de vraagmarkt die zoekt naar hoge kwaliteit, goede service en creatieve oplossingen tegen acceptabele prijzen. De extra lak (spotvernis) was voorheen voor ons bijvoorbeeld wel mogelijk, maar door de extra handelingen erg kostbaar. Nu wordt er met de opmaak al rekening gehouden met de mogelijkheden die deze extra lak biedt. De web2print oplossing, waar onze klanten online precies bestellen wat ze nodig hebben, voorkomt verspilling. Dit drukt minder op de kosten en is beter voor het milieu. En alle lege tonercartridges gaan in ecoboxen terug naar Xerox voor recycling.”
 
-xxx-
 
Bijschrift bij afbeeldingen: vlnr. Martijn van der Molen van Xerox met Robin Leferink, directeur en Richard Rodriguez, vestigingsmanager van Cito Repro bij de Colour 1000 Pers.
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.acs-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V. 
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl