Amersfoort —  

Het adviseren en implementeren van digitale printsystemen van het merk Xerox is door BührmannUbbens per 1 mei 2013 overgedragen aan het Amersfoortse XA Graphic Solutions, partner van Xerox. BührmannUbbens, de grootste totaalleverancier op het gebied van grafisch papier, kantoorpapier, sign- en displaymaterialen en verpakkingen, heeft een andere focus gekozen. Het bedrijf blijft actief in het adviseren en leveren van alle afdrukmedia, maar is per

1 mei gestopt met het adviseren en verkopen van grafische printapparatuur.

Specifieke dienstverlening voor de grafische industrie

XA is al meer dan 20 jaar gecertificeerd partner van Xerox Nederland. XA Graphic Solutions B.V. biedt specifieke dienstverlening aan de grafische industrie op het gebied van hardware en software rondom grafische, digitale printoplossingen. XA heeft veel branchekennis op het gebied van optimaliseren van printcapaciteit. Als één van de weinige Xerox-partners biedt XA Graphic Solutions het volledige grafische portfolio van Xerox.

‘Twee koplopers met een eigen expertise’

XA-directeur Martijn Jansen noemt de overdracht soepel: ‘de klanten van BührmannUbbens kunnen vanaf nu rekenen op de kennis en service van twee koplopers in de grafische branche met een geheel eigen expertise. Vanaf nu werken we dan ook nauw samen met BührmannUbbens om onze relaties te blijven voorzien van de juiste informatie over de digitale printoplossingen van Xerox en de beste materialen voor grafische productie en verwerking.’ Relaties van beide bedrijven worden hierover persoonlijk ingelicht.

Meer informatie:

www.xa.nl

www.buhrmannubbens.com

--

Over XA Graphic Solutions

XA Graphic Solutions is exclusief partner van Xerox en gevestigd in Amersfoort. Samen met zusterbedrijven XA Document Solutions, The Network Company en XA-Ware staat zij garant voor specifieke kennis in de grafische industrie op het gebied van productieoplossingen, documentoplossingen, implementatie en integratie. Meer info op www.xa.nl.