De vraag naar kleureninkjetpagina’s groeit naar verwachting met een factor 5 tot 20221. Daarom hebben grafimediabedrijven meer behoefte aan productiviteit en flexibiliteit om de groei op te vangen. Om tegemoet te komen aan de vraag heeft Xerox de productiviteit van de Xerox Brenva ® HD Productiepers met meer dan 50 procent verhoogd, en is er een rol to sheet feeder beschikbaar voor continue gebruik.

Productiviteitsboost                            

Met de nieuwe snelheidsupgrade neemt de snelheid van de Brenva HD toe van 182 tot maximaal 275 pagina's per minuut, waardoor printbedrijven profiteren door meer opdrachten met hoge kwaliteit in korte tijd kunnen produceren.

“Door de hoge afdruksnelheid, efficiënte workflow en lage productiekosten overwegen grafimediabedrijven inkjet”, zegt Marco Boer, vice-president, IT Strategies. " De Brenva HD-snelheidsupgrade zorgt ervoor dat zij sneller opdrachten klaar hebben, vooral in belangrijke toepassingsgebieden zoals transactiedrukwerk en direct mail."

De toegenomen capaciteit van de Brenva creëert ook nieuwe manieren om meer opdrachten sneller af te drukken. De nieuwe module verhoogt de productiviteit door het versnellen van duplex (dubbelzijdig) afdrukken, die essentieel is voor boeken en handleidingen, evenals vele transactionele printopdrachten. Afhankelijk van het gebruikte velformaat kunnen drukkers nu tot 300 afdrukken per minuut maken met de Brenva HD.

Flexibiliteit in productie

In samenwerking met technologiepartner Tecnau biedt Xerox nu de Tecnau SheetFeeder ™ BV roll to sheet systeem voor maximaal negen uur onafgebroken papiertoevoer en dus productie. Brenva HD is de eerste losvel inkjetpers met een rolinvoeroptie, waardoor drukkerijen grotere printopdrachten kunnen produceren zonder herhaaldelijk papier te hoeven bijvullen.

Meer applicaties, meer winst

Om grafimediabedrijven nog meer mogelijkheden te bieden om nieuwe toepassingen te produceren kan de Brenva HD nu afdrukken op zwaardere papiersoorten tot 270 g/m². Een breder spectrum van toepassingen, zoals wenskaarten, identiteitskaarten en andere taken met zwaarder materiaal kan nu snel en efficiënt geproduceerd op de Brenva HD.

“We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren en efficiëntie om kansen te creëren voor onze klanten. Onze upgrades voor de Brenva waren ontworpen met die kernelementen in het achterhoofd ", aldus Ragni Mehta, vice-president, Cut Sheet Business, Xerox. “Deze upgrade is beschikbaar op zowel nieuwe als bestaande systemen zodat iedere klant kan profiteren van de toegenomen productiviteit.” 

De Brenva HD Productiepers met de duplex snelheidsmodule en Tecnau Sheet Feeder BV roltoevoersysteem zal te zien zijn op Xerox stand # 1621 bij Print 18, de jaarlijkse grafische vakbeurs in Amerika.

Beschikbaarheid

De Brenva HD snelheidsupgrade is nu beschikbaar voor zowel nieuwe apparatuur als een upgrade en standaard in nieuwe systemen. .

1 IT Strategies’ The Production Cut-Sheet Inkjet Market, July 2018