Breukelen, 16 mei 2011 – Beeld & Visie professional printing in Baarn heeft geïnvesteerd in een Colour 1000 Pers en een Nuvera 144. De optie voor de transparante toner en de veelheid aan mogelijkheden voor verschillende papiersoorten gaven de doorslag voor de nieuwe Colour 1000 kleurendrukpers. De nog altijd groeiende markt voor (on-demand) zwart-wit drukwerk leidde tot de aanschaf van de nieuwe, schaalbare Nuvera zwart-wit productiemachine. Beeld & Visie bedient met haar printerpark de hele markt, van bedrijven en onderwijsinstellingen tot particulieren.
 
“We werken hier met een stel echte print-fanatiekelingen bij elkaar”, vertelt Richard van Strien van Beeld & Visie. “Daarbij zoeken we continu naar mogelijkheden om waarde toe te voegen aan papier en het niet – oneerbiedig gezegd – te bevuilen. Dat doen we door er opvallende concepten van te maken en gepersonaliseerde producten uit de sfeer van gimmick te halen. De mensen en machines van Xerox helpen ons daar al jaren bij. Met deze nieuwe technologie lopen we weer voorop in de markt en onze operators zorgen er met hun gedegen kennis elke keer weer voor dat we het beste uit de machines kunnen halen. We delen continu kennis en sparren over ideeën met onze cliënten. Dat zorgt voor een prettige wisselwerking.”
 
---------------------------
Bijschrift bij foto: Gert van Malestijn (links) en Richard van Strien bij de twee nieuwe Xerox machines.
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
Volg ons ook op Twitter of via Facebook.