Breukelen – Xerox en reseller Xtandit hebben een Xerox WorkCentre 7228 multifunctionele kleurenprinter (MFP) geplaatst bij Stichting Ambulance Wens op basis van sponsoring. Deze stichting vervult de laatste wens van terminale patinten met behulp van vrijwilligers en een eigen ambulance. Met deze MFP kan de stichting tegen zeer lage kosten kleurenafdrukken realiseren ter bevordering van de communicatie met onder andere hun (potentile) donateurs.

De stichting is opgezet door Kees Veldboer, zelf ambulancechauffeur, die tijdens een reguliere ambulancerit te maken kreeg met een laatste wens. De stichting is opgezet als aanvulling op de verzorging van terminale patinten. Er zijn volgens de stichting nog teveel patinten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. En van de oorzaken daarvan is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren, omdat de patint niet langer mobiel is. Bestaande voorzieningen voor vervoer schieten hiertoe tekort.

Kees Veldboer, ambulancechauffeur en oprichter van Stichting Ambulance Wens: “Onze missie is levenskwaliteit toe te voegen aan die laatste periode, zodat een klein deel van de ellende even opzij gezet kan worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door vele, meestal medisch geschoolde, vrijwilligers en ambulancechauffeurs. We kunnen het werk uitsluitend doen dankzij de financile bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Met de multifunctionele kleurenprinter van Xerox kunnen we nu tegen een zeer laag tarief mooie brochures, flyers en dergelijke maken. Hiermee kunnen we onze stichting promoten en meer bekendheid geven bij onze doelgroep en de zorgverleners. Alle documenten die binnen en buiten onze stichting worden gebruikt worden afgedrukt op deze machine waardoor we onze professionaliteit ook naar buiten kunnen uitdragen. We zijn dan ook zeer blij dat bedrijven als Xerox en Xtandit ons steunen en hiermee hun affiniteit en betrokkenheid met Stichting Ambulance Wens laten blijken.”

Meer informatie over de stichting kunt u vinden op www.ambulancewens.nl

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl