Breukelen – Xerox organiseert jaarlijks een wedstrijd onder haar wereldwijde netwerk van Premier Partners. Met deze wedstrijd geeft Xerox haar Premier Partners de kans om elkaar hun beste (en omzetverhogende) printwerk te laten zien. Uit meer dan zeventien landen zijn inzendingen ontvangen en door de jury beoordeeld op kwaliteit, omzetresultaten en het gebruik van Xerox technologie in de volgende categorien: boeken, brochures, digitaal en offset, direct marketing, fotopublishing en transpromo. Er zijn drie winnaars per categorie. Twee Nederlandse bedrijven, De Budelse en Pondres hebben de Best-of-the Best Award ontvangen. Voor beide bedrijven is het de tweede keer dat zij deze Award krijgen, wat een uitzonderlijke prestatie is. De Budelse ontving hem eerder in 2008 en Pondres in 2009.

Pondres won in de categorie TransPromo met de printoplossing voor de event driven persoonlijke pensioenberichten van Syntrus Achmea. Gert-Jan ten Klei van Pondres: “De gezamenlijk ontwikkelde printoplossing gooide de hoogste ogen omdat het Syntrus Achmea, een overkoepeling van verschillende pensioenfondsen, enorme kosten bespaarde. De complexiteit is dat ieder fonds zijn eigen klantcommunicatie in eigen huisstijl met eigen documenten voert. Op deze wijze produceren wij jaarlijks meer dan 1.500.000 pensioenberichten van 150 pensioenfondsen.”

De Budelse scoorde het winnende punt in de categorie Collaterals met hun persoonlijke WK-voetbalkalender. Deze kalender wordt op 350 grams karton met een iGen4 geprint waarbij met XMPie variabele data zijn in te voeren, zoals een bedrijfslogo en naam. Harry Mennen van De Budelse voorspelt een oplage van 30.000 te kunnen printen omdat al tijdens de proefperiode diverse resellers zich hebben aangemeld om ook deze kalender te verkopen en er veel enthousiasme is nu het WK naderbij komt. Ook is er een workflow opgestart voor soortgelijke acties na het WK.

“De strategie van Xerox is klanten te helpen omzet te genereren met de kracht van digitaal printen. The New Business of Printing met onze technologie en software helpt onze klanten om de uitdagingen van hun klanten te verwezenlijken. Een win-win situatie”, volgens Marcel Martens, Verkoopdirecteur Production Systems Group van Xerox.

Een overzicht van alle winnaars in alfabetische volgorde: Cathedral Corporation; ColorCentric Corporation; ColorFast, S.A. de C.V.; De Budelse b.v.; dsicmm Group Limited; DMM, Inc.; Global Disea; Keiger Direct; LaserTryk.dk; Lateral Group; MBA Group Ltd; medialogik GmbH; Pondres; Progressive Communications; TeleMail; TOCHO Co, Ltd; and Wuhan Caifeng Digital Image Express Printing Co. Ltd.

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl