Breukelen - Kamer van Koophandel Nederland heeft namens het collectief van Kamers een contract met Xerox getekend voor een nieuw printbeleid. Xerox heeft de Europese aanbesteding gewonnen op basis van de meest economische aanbieding. Het contract behelst printers en multifunctionele systemen voor de twaalf regionale Kamers en KvK Nederland (gezamenlijk goed voor 34 kantoren verspreid over Nederland).

De Kamers van Koophandel willen hun krachten bundelen, kosten besparen, meer efficiency brengen in hun organisatie en 'slimmer werken'. Deze aanbesteding was de eerste die in dit kader werd uitgeschreven. Frans van Steenis, algemeen directeur van Kamer van Koophandel Nederland: "Met de keuze voor Xerox zijn de Kamers van Koophandel weer een stap dichter bij de gewenste standaardisatie van D Werkplek. Wij zien dit als het resultaat van een mooi door de Kamers in goede samenwerking uitgevoerd project." Mansour Jouhri, ICT Manager Kamer van Koophandel Nederland voegt toe: "Centralisatie van de randapparatuur, werkplekmanagement en nduidig gebruik werkt kostenbesparend bij het beheer en levert grote voordelen voor de klanten van de Kamers van Koophandel." Mede is voor Xerox gekozen vanwege de inzet van haar expertise om de kantoren verder te helpen in dit proces. Als strategische partners zullen de Kamers met Xerox daar de komende periode samen verder aan werken.

Volgens Rajiv Agarwala van Xerox Nederland maken de innovaties van Xerox het bedrijven gemakkelijk hun processen inzichtelijk te maken en naar gelieve te veranderen.

Op de foto: Ondertekening contract, links Frans van Steenis, algemeen directeur van Kamer van Koophandel Nederland en rechts Rajiv Agarwala, Directeur Xerox Global Services (XGS) Nederland

- XXX -

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden. Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com.

Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

--------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730,
xerox@marcommit.nl