Breukelen - In het kader van de workshop 'Making a Green Impression' bracht een groot aantal Xerox Premier Partners uit de Benelux een bezoek aan de Belgische papierfabriek Stora Enso in Gent. Steeds meer grafische ondernemers willen hun steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en voldoen in verschillende bedrijfstakken aan de gestelde milieu-eisen en normen voor de grafische industrie. In dit kader hield Xerox een workshop over onder meer de huidige stand van zaken op het gebied van milieu en (digitaal) drukken, vorderingen en nieuwe ontwikkelingen. Ter afsluiting vond er een rondleiding plaats in de papierfabriek van Stora Enso, die volledig uit gerecycled papier produceert.

Xerox Premier Partners zijn onderdeel van een wereldwijd netwerk van toonaangevende grafimedia bedrijven op het gebied van digitaal afdrukken, met bijna 700 vertegenwoordigers in 48 landen verdeeld over zes werelddelen.

- XXX -

Bijgevoegd
Afbeelding 1 met onderschrift: Xerox Premier Partners krijgen een rondleiding door Stora Enso papierfabriek in Gent.
Afbeelding 2 met onderschrift: Voorraad te recyclen papier bij Stora Enso in Gent

Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

--------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com

Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730,
xerox@marcommit.nl