Breukelen, 8 februari 2011 – Xerox heeft de titel Partner of the Year toegekend aan concessionair Xtandit. Paolo Tofani en Marco Cianelli, beiden directieleden van Xtandit, namen de bijbehorende award in ontvangst van Martijn Brand, algemeen directeur Xerox Nederland.
 
“Xtandit heeft ruimschoots voldaan aan de criteria die wij hanteren voor het toekennen van deze award. Xtandit heeft laten zien dat zij uitblinken in hun interne processen als certificering en kwaliteit, en in de realisatie van hun doelstellingen”, licht Martijn Brand toe.
 
“De Xerox Partner of the Year award is erg belangrijk voor onze medewerkers”, aldus Paolo Tofani, directeur van Xtandit. “Deze erkenning voelt als een terechte beloning voor onze verdiensten om niet alleen als grootste, maar ook als beste partner van Xerox te worden gezien. De award is tevens een bekroning voor ons als directie, doordat we laten zien zelfs in tijden van crisis te investeren en te groeien.” Marco Cianelli vult hierbij aan dat de kernwaarden van Xtandit de medewerkers scherp houden en tevreden klanten opleveren. Deze kernwaarden zijn: verantwoordelijkheid nemen voor je klant, plezier hebben in je werk en behandel een ander (klant of collega) zoals je zelf behandeld wilt worden.
 
-xxx-
 
Over Xtandit
Xtandit is als grootste concessionair van Xerox in Europa al ruim twee decennia lang partner voor de verkoop van hoogwaardige documentoplossingen. Xtandit is een toonaangevende verkooporganisatie op het gebied van printing equipment, services, ICT oplossingen en supplies in Nederland. Met een team van 100 gedreven medewerkers benadert Xtandit de branche met de juiste focus en aandacht. Xtandit heeft het hoofdkantoor in Woerden en twee vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.xtandit.nl.
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 136.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox®  en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox®  en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

-------------------------------------------------
Bijschrift bij afbeelding:
Van links naar rechts: Peter Walraven en Lex Antonisse van Xerox, Paolo Tofani en Marco Cianelli van Xtandit, Martijn Brand van Xerox.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:   
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans  +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl