Breukelen, 19 mei 2014 – Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft een raamovereenkomst gesloten met Postmasters voor het leveren van productieprinters van Xerox aan alle vestigingen in Nederland. Postmasters bestaat uit 16 franchises en levert services op het gebied van pakketdistributie en drukwerk voor het MKB en particulieren. Postmasters is deze raamovereenkomst aangegaan om haar franchises zo flexibel mogelijk te laten werken en hen schaalvoordeel te bieden. Zo kunnen zij tegen een zo scherp mogelijk tarief investeren in grafische apparatuur. Deze overeenkomst met Xtandit helpt Postmasters bij het behalen van de ambitie om in 10 jaar te groeien van 16 naar 150 vestigingen.

Thomas van der Lubbe, directeur van Postmasters: “Veel van onze franchisenemers zijn startende ondernemers. Dankzij deze deal met Xtandit zijn wij in staat om hen hoogwaardige kwaliteit tegen een schappelijke prijs te leveren. Bij elke vestiging wordt een Xerox DocuColor en een Xerox WorkCentre geplaatst, maar franchises kunnen bij groei eenvoudig uitbreiden naar meer of grotere machines. Deze machines kunnen binnen de verschillende vestigingen bovendien herplaatst worden, wat zorgt voor veel flexibiliteit. Wij hebben goede kennis van de machines, en samen met Xtandit kunnen wij nieuwe en bestaande franchisenemers eenvoudig de juiste support leveren.”

Peter Huting, Business Development Manager bij Xtandit: “Wij vinden het heel belangrijk om grafimediabedrijven te helpen succesvol te ondernemen. Dit doen we door een partner te zijn en vraagstukken die in deze specifieke markt spelen te beantwoorden. In een tijd waarin drukwerk steeds vaker wordt vervangen door digitaal en de oplages drastisch naar beneden schieten, is het van groot belang dat deze bedrijven toch onderscheidend kunnen blijven en zelfs kunnen groeien in het geval van Postmasters. Dit doen we concreet door de flexibiliteit te bieden die zij nodig hebben, tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Zo leveren wij binnen dit contract niet alleen nieuwe, maar ook jong gebruikte machines, die niets hebben ingeboet op kwaliteit, maar toch vallen in een lagere prijscategorie. Zo willen wij Postmasters helpen groeien, zonder dat de franchisenemers onrealistische investeringen  hoeven te doen.”

Over Xtandit
Xtandit is de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In 25 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen, en het beheren van een breed scala aan printomgevingen. Xtandit is in 2010 en in 2011 uitgeroepen tot Xerox Partner of the Year, en in 2012 en 2013 tot Managed Print Services (MPS) Partner of the Year. Tevens is Xtandit in 2013 beloond met de CompTIA Managed Print Trustmark en is uitgeroepen tot Best regional MPS Provider en Best Independent Plus MPS Provider, door de Managed Print Services Association (MPSA). Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden, met daarnaast vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Voor meer informatie zie www.xtandit.nl

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 160 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.