Breukelen, 6 oktober 2014 – XMPie, A Xerox Company, marktleider in multichannel software-oplossingen voor te personaliseren direct-mailcampagnes, heeft een partnership gesloten met online editor specialist CHILI Publish. Door dit wereldwijde partnership kunnen grafimediabedrijven, reclamebureaus en huisdrukkerijen profiteren van een efficiënt workflowproces voor het realiseren van gepersonaliseerde multimediaproducties, van web development en point of sale materialen tot handelsdrukwerk en verpakkingen, in de online document- en creator tool CHILI Publisher. Door de 3D-weergave en de integratie met Adobe InDesign biedt deze oplossing ontwerpers de mogelijkheid direct te zien hoe hun creatie er werkelijk uitziet.

Aan de basis van de succesvolle productintegratie staat de door XMPie ontwikkelde connector. De connector integreert CHILI Publisher met de uStore, XMPie's complete out-of-the-box, end-to-end workflow-oplossing voor het ontvangen, verwerken en produceren van online bestellingen. XMPie uStore gebruikers kunnen profiteren van snellere review cycli, een strengere controle op de huisstijlregels, 3D-weergave van het resultaat, instant realtime editing en een snellere templatecreatie met de Adobe InDesign plugin.

Kevin Goeminne, CEO van CHILI Publish: “CHILI Publisher biedt bedrijven nauwkeurige controle over kritieke huisstijlregels, terwijl ontwerpers en productiemedewerkers naar hartenlust teksten kunnen bewerken en vormgeven. Door de samenwerking met XMPie kunnen wij onze klanten veel tijd en frustratie besparen, als zij de workflow overbrengen naar uStore. De uStore is een zeer populaire oplossing voor het creëren en implementeren van e-commerce Web-to-Print portalen. Wij zijn dan ook trots om juist met deze partij een partnership aan te gaan.”

“CHILI Publish heeft een goede naam in de markt. Door de oplossing te integreren in onze architectuur zijn wij in staat een unieke synergetische waarde voor huidige en toekomstige klanten van beide bedrijven te bieden”, aldus Jacob Aizikowitz, president van XMPie.

-xxx-
 

Over XMPie

XMPie®, A Xerox Company, is de toonaangevende aanbieder van softwareoplossingen voor geïndividualiseerd communicatiemanagement (Individualized Communications Management, ICM). XMPie stelt gebruikers uniek in staat om gebruik te maken van klantinformatie en om 1:1 marketingcampagnes met meerdere kanalen efficiënt en effectief te beheren voor een hogere respons en een spectaculair investeringsrendement. XMPie-softwareoplossingen maken gebruik van het Adobe®-platform en zijn beschikbaar in drie compatibele productlijnen: uDirect® Print voor printen van variabele gegevens voor desktop, PersonalEffect® voor op server gebaseerde, geïntegreerde cross-media-communicatie, en XMPie Hosted Services voor op abonnement gebaseerde Software as a Service (SaaS)-oplossingen. Randmodules voor aangepaste configuraties zijn beschikbaar, inclusief de bekroonde uImage® voor personalisatie van afbeeldingen en grafische personalisatie; uStore® voor gepersonaliseerde Web-to-print en marketingportals; uChart® voor dynamische tabellen en grafieken; XMPie e-Mail Service™ voor gepersonaliseerde levering en volgen van e-mail; PersonalEffect Analytics voor rapportage en analyse van campagneprestaties; uDirect Video voor videopersonalisatie van filmkwaliteit; en XMPie Mapping Service™ voor gepersonaliseerde plattegronden en stadsplattegronden. XMPie heeft haar hoofdkantoor in New York en een R&D-centrum in Israël, en verkoop, ondersteuning en professionele services in de VS, Europa en Azië/Pacifisch gebied. Voor meer informatie gaat u naar www.xmpie.com.

Voor open commentaar, zienswijzen uit de bedrijfstak en weergaven van evenementen, gaat u naar www.facebook.com/xmpie, www.twitter.com/xmpie, blog.xmpie.com of www.youtube.com/xmpie.

© 2014 XMPie®, A Xerox Company. Alle rechten voorbehouden. XMPie, het XMPIE-logo, StoreFlow, uStore en de slogan “one to one in one” zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van XMPie, en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Alle andere namen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.