Breukelen, Xerox deelde met dochter Veenman en partners Xtandit en Document Concepts de stand op de vakbeurs Sign en Print van 26-28 maart. Het thema was House of Inspiration.

De beursorganisatie EasyFairs heeft met CMBO en Fespa Nederland de Innovation Awards in het leven geroepen. Zij riep standhouders op met innovatieve producten of diensten te komen voor de Innovation Gallery. Er waren 42 inzendingen waarvan er 16 in de Gallery op de beursvloer werden tentoongesteld. Hier konden de beursbezoekers hun stem uitbrengen voor de publieksprijs. Op de laatste beursdag werden de Awards bekend gemaakt. De publieksprijs ging naar Dataline voor hun MultiPress Montage App.

Er was ook een vakjury bestaande uit drie hoofdredacteuren, Wouter Mooij, Herman Hartman en Peter Luit. Zij hebben ieder vijf bedrijven uitgekozen en daaruit kwam Xerox met de Iridesse als winnaar naar voren. Voorzitter Peter Luit deelde de Award uit aan Henk Bleeker, standmanager bij Xerox.

De Xerox Iridesse is de enige digitale kleurenpers die zes kleuren in één drukgang kan printen. CMYK met optioneel goud, zilver, wit of transparante toner. Deze pers trok ook veel belangstelling en is tijdens de beurs verkocht door Xerox partner PrinterXpert aan Drukkerij Koopmans in Zwanenburg.

Over Xerox

In het huidige tijdperk van intelligent werken denken wij niet alleen aan de toekomst, wij maken de toekomst. Xerox Corporation is een technologieleider met een focus op de kruising van de digitale en fysieke werelden. Wij gebruiken automatisering en next-generation personalisatie om productiviteit te herdefiniëren, groei te stimuleren en de wereld veiliger te maken. Elke dag helpen onze innovatieve technologieën en intelligente werkoplossingen – Powered by Xerox ® – mensen met communiceren en beter te werken. Ontdek meer op www.xerox.nl en volg ons op Twitter via @Xeroxnederland.