Breukelen, 29 februari 2016 – Onderzoeksbureau Gartner, Inc. heeft Xerox geplaatst in het leiderskwadrant van het januari 2016 Magic Quadrant voor Customer Management Contact Centre Business Process Outsourcing. Het Magic Quadrant is een research tool ontwikkeld door Gartner, die bedrijven beoordeelt op de volledigheid van hun visie en het vermogen om deze uit te voeren.

“Wij geloven dat onze plaatsing in het leiderskwadrant dit jaar het resultaat is van onze strategie. We leveren een betere klantervaring door minder traditionele middelen in te zetten, zoals digitale, multi-channel, self-service en geautomatiseerde kanalen”, aldus Chuck Koskovich, global customer care leider bij Xerox. "We zijn verheugd om dit nieuwe en veranderende model van customer care te leiden."

Met 52.000 customer care agents handelt Xerox dagelijks meer dan 2,5 miljoen interacties af in 30 verschillende talen. Dit doen de agents in meer dan 170 customer care centers voor een aantal van 's werelds grootste merken. Xerox biedt customer care support in een breed scala aan branches, zoals technologie, communicatie, bancaire en financiële dienstverlening, reisbranche, retail, onderwijs, overheid, farmaceutica en de gezondheidszorg.

Over het Magic Quadrant
Gartner adviseert technologiegebruikers niet alleen de leveranciers te kiezen met de hoogste ratings of andere omschrijvingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de mening van het onderzoeksinstituut en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaring. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende deze research, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.

 -xxx-

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 130.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl 

Xerox®, Xerox en Design® en iGen® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.