Breukelen, 8 juli 2011 – Xerox versterkt haar European Channels Group (ECG) team in Nederland met de aanstelling van Hans de Jong als Country General Manager. In deze functie zal Hans zich richten op de verdere ontwikkeling van de indirecte verkoopstrategie in de verschillende marktsegmenten en het werven van nieuwe partners in Nederland. Hans heeft veel ervaring binnen de print- en publishingsector. Zo was hij onder andere werkzaam bij 3M, Compaq en HP. In zijn laatste functie was hij Managing Director van Neopost Nederland, aanbieder van hightech oplossingen voor postverwerking.
 
Hans de Jong: “In mijn rol binnen de ECG zie ik het als een uitdaging om samen met partners in Nederland het marktaandeel van Xerox te verhogen. In deze dynamische markt is Xerox een sterke speler met potentie om te groeien, met name in het MKB door middel van gerichte channelprogramma’s. Het merk Xerox en samen met partners de juiste dingen doen zijn voor mij de belangrijkste zaken geweest om te kiezen voor deze leuke functie.”
 
Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland: “De centrale Europese business unit ECG stelt Xerox in staat zich nog meer toe te leggen op het indirecte verkoopkanaal en zo de MKB-markt te bedienen met oplossingen die voor hen direct toepasbaar zijn. Wij zijn verheugd over de aanstelling van Hans. Met zijn gedegen ervaring binnen de printmarkt is hij een goede aanvulling op het team.”
 
Naast Hans is Rutger Diepeveen als Channel Business Manager aan het ECG-team toegevoegd. Voorheen was hij Accountmanager bij ICTroom Company. Voor de levering van supplies voor desktop printing via het kanaal is Peter Visser aangesteld als Xerox Supplies Accountmanager Benelux. In het verleden was hij werkzaam als Wholesale Accountmanager bij HP en Business Unit Manager Supplies bij Actebis Computers Nederland.
 
-------------------
 
Bijschrift bij afbeelding:
  1. Hans de Jong, Country General Manager bij Xerox European Channels Group
  2. Rutger Diepeveen, Channel Bussiness Mananger bij Xerox European Channels Group
  3. Peter Visser, Xerox Supplies Accountmanager Benelux

-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen, is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, HR benefits management, financiële ondersteuning en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Xerox Corporation is met 133.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
Xerox®  en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox®  en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.