Breukelen,13 juli 2010 – Voor bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen die tijdelijk een printer, MFP (multifunctionele printer) of kopieerapparaat nodig hebben, was tot nu toe geen betaalbare en professionele oplossing beschikbaar. MFP’s, printers en kopieerapparaten kunnen bij de meeste leveranciers meestal gehuurd of geleased worden voor een periode van minimaal drie tot vijf jaar. Het nieuwe verhuurcentrum van Xerox brengt hier verandering in.
 
Het verhuurcentrum heeft als doel om aan de toenemende vraag naar kortetermijnhuur van een printer, MFP of kopieerapparaat te voldoen. Bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen kunnen heel eenvoudig vanaf drie dagen tot een jaar een professionele Xerox-machine huren. Uiteraard is de huurprijs inclusief de originele verbruiksmaterialen, betrouwbare service, aflevering, installatie en het weer ophalen van de huurmachine.
 
Kortetermijnhuur is vooral interessant bij:
  • Evenementen zoals conventies, seminars, grote vergaderingen, vakbeurzen en sportevenementen.
  • Extra drukke perioden met een verhoogde werkdruk, zoals het belastingseizoen, omvangrijke rechtszaken, accountantscontroles en eindejaarsrapportages.
  • Kortetermijnprojecten, zoals filmproducties, grote ontwerp- en bouwprojecten en tijdelijke marketingacties.
  • Tijdelijke kantoren.
  • Opstarten van een nieuwe organisatie, waarbij de benodigde capaciteit nog niet duidelijk is of nog sterk kan toenemen.
  • Opstarten van een nieuwe (grafische) dienstverlening, zonder dat er gelijk een forse kapitaalinvestering nodig is.
 
Dankzij de kortetermijnhuur kunnen ondernemingen op elk moment, voor elke periode en tegen aantrekkelijke kosten over professionele print-, fax-, scan- en kopieercapaciteit beschikken, zonder gebruik te hoeven maken van verouderde apparatuur voor kleur of zwart-wit.

Voor meer informatie over de kortetermijnhuur van Xerox apparatuur, kijk op http://www.xerox.com/about-xerox/copier-rental/nlnl.html of bel naar 0346-255327.
 
-xxx-
 
Over Xerox
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling en beheer, en document outsourcing. Via ACS, a Xerox Company, dat in februari 2010 door Xerox is overgenomen , is Xerox ook in staat uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten te bieden.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com of www.asc-inc.com. Xerox Corporation is met 130.000 mensen actief in meer dan 160 landen.

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
-------------------------------------------------
Bijgevoegd: afbeeldingen van de Xerox 4110 en de DocuColor 250.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V. 
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ellis Akkermans of Marianne van Barneveld +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl