Breukelen, 19 april 2012 – Xerox organiseerde afgelopen week een partnerbijeenkomst waarbij dit jaar twee verschillende Partner of the Year Awards werden uitgereikt.
 
Xerox Partner of the Year: Xtandit
Xtandit werd voor het tweede jaar op rij Xerox Partner of the Year. Op basis van kpi's als het verkoopresultaat van Xerox Multifunctionals en Production Printapparatuur, de interne kwaliteitsprocessen, financieel management, skills & competenties van de medewerkers van Xtandit, en de implementatie en het verkoopresultaat van Managed Print Services ontving Xtandit de award. Hans de Jong, Country General Manager Xerox European Channels Group reikte de Award uit aan Bob Bron, algemeen directeur van Xtandit. Hans de Jong: “Xtandit viel dit jaar wederom op vanwege goede resultaten en een hoog kennisniveau. De duidelijke keuzes die Xtandit heeft gemaakt tussen strategie en implementatie maakt het bedrijf tot een slimme en sterke partner, nu en in de toekomst.”
 
“Het is ons doel om bedrijven meer rendement te laten halen uit documentprocessen, zodat zij kosten kunnen besparen en hun efficiency kunnen verhogen”, aldus Bob Bron. “Met de hardware, software en services van Xerox kunnen we ons onderscheiden in de markt. Zowel voor grote als kleinere bedrijven maken wij het mogelijk de printinfrastructuur te vereenvoudigen en het management ervan aan Xtandit uit te besteden op basis van flexibele contractafspraken en transparante Service Level Agreements.”

XPPS Partner of the Year: XA Document Solutions
XA Document Solutions werd XPPS Partner of the Year. Dit is een nieuwe onderscheiding die Xerox uitreikt aan de best presterende partner die Xerox Partner Print Services heeft geleverd. Ook Martijn Jansen, algemeen directeur van XA Document Solutions ontving de award uit handen van Hans de Jong. “XA Document Solutions heeft zich weten te onderscheiden op het gebied van kennis van ons MPS-aanbod”, aldus De Jong. “XA Document Solutions rolde XPPS het afgelopen jaar uit bij een groot aantal accounts, waarmee ze duidelijk laat zien dat deze diensten als een business enabler voor partners kunnen worden ingezet.”
 
Martijn Jansen: “Wij zien duidelijk dat Xerox continu investeert in de ontwikkeling van haar Managed Print Services. Hiermee kan XA, als partner van Xerox, kleine tot grote bedrijven ontzorgen op het gebied van documentbeheersing, zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Deze onderscheiding bevestigt onze strategie en is een mooie belofte voor de toekomst.”
 
-xxx-
 
Bijschrift bij afbeeldingen
1. Xtandit Xerox Partner of the Year, met vlnr. Hans de Jong (Xerox), Edwin Jongsma, Bob Bron, Rob van Tiel, Erik Fronik (allen Xtandit), Martijn Brand (Xerox) en Roberto van den Heuvel (Xtandit)
2. XA Document Solutions XPPS Partner of the Year, met vlnr. Hans de Jong (Xerox), Martijn Jansen (XA), Martijn Brand (Xerox)
 
Over Xerox Corporation
Xerox Corporation is een wereldwijd marktleider voor business process en document management met een omzet van bijna $ 23 miljard. De technologie, expertise en diensten vereenvoudigen het werk op kantoor – van kleine bedrijven tot grote internationals. Hierdoor kunnen bedrijven zich meer richten op wat echt belangrijk is: hun real business. Met het hoofdkantoor in Norwalk Connecticut, biedt Xerox uitgebreide business process outsourcing en IT-outsourcing diensten, inclusief data processing, oplossingen voor de gezondheidszorg, HR benefits management, financiële ondersteuning, transportoplossingen en customer relationship management services voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd. Het bedrijf biedt ook uitgebreide documenttechnologie en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Dit aanbod is met name gericht op kantoren van elke grootte en de markt voor productieprinten en grafische omgevingen. Xerox Corporation is met 140.000 mensen actief in meer dan 160 landen.
 
Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com.
 
Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Xerox® en XEROX en Design®, Xerox Nuvera®, DocuColor®, Mobile Express Driver zijn handelsmerken van, of in licentie gegeven aan, Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.
 
-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
 
Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb
 
Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:
Xerox (Nederland) B.V.
Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Ingeborg Schrijver of Ellis Akkermans +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl