Breukelen, 16 juni 2014 – Xerox maakt vandaag bekend dat concessionair Xtandit door Photizo Group is uitgeroepen tot leider in Managed Print Services (MPS). Xtandit is het enige Nederlandse bedrijf en de enige Europese Xerox concessionair die is opgenomen in de index. De index bestaat uit 13 onafhankelijke MPS-aanbieders. Deze voldoen allen aan 150 key performance indicatoren (kpi’s) op het gebied van financiële, performance, service en support metrics.

Ken Stewart, practice director services bij Photizo Group over de waarde van de index: “Het managed print services landschap blijft evolueren, waardoor de behoefte aan meetbare best practices en benchmarks van erkende leiders in managed print- en documentservices noodzakelijk worden. Deze leiders in MPS tonen niet alleen leiderschap, maar zetten actief best practices in om meerwaarde te bieden aan de markt en de klanten.”

“Wij zijn heel trots op de nationale en internationale erkenning voor onze managed print services dienstverlening”, aldus Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit. “Dit is nu al de vierde keer dat we onderscheiden worden, bovenop de MPS-partneraward van Xerox zelf. We blijven onze Managed Print Services dienstverlening verder uitbouwen en hanteren hierbij een langetermijnvisie. Niet alleen door het bieden van de juiste software-oplossingen en service-dienstverlening, maar ook door te luisteren naar de klant en zijn probleem centraal te stellen. Deze combinatie maakt ons aanbod krachtig.”

Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group van Xerox Nederland: “Net als Xtandit, zijn wij ook heel erg trots op deze erkenning. Wij hebben als doel onze partners nieuwe omzetkansen te bieden door ze onze technologie te laten combineren met eigen unieke diensten. Xerox Partner Print Services, MPS voor onze partners, is daar een groot voorbeeld van.”

Meer informatie over de succesvolle samenwerking tussen Xerox en Xtandit is te vinden op https://vimeo.com/album/2816145/video/85520593

 

-xxx-

Over Xerox
Sinds de uitvinding van xerografie meer dan 75 jaar geleden, heeft Xerox bedrijven geholpen bij het vereenvoudigen van de manier waarop zij hun werk doen. Tegenwoordig is Xerox wereldwijd marktleider in business process outsourcing en document management en worden mensen geholpen om efficiënter te zijn, zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun core business. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox® en XEROX en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.